INDLÆG NR.100

The Eagles og noget om Rock’n Roll

Min søn spurgte i går, om der var noget jeg fortrød ved nogle af de ting/valg jeg havde gjort i mit liv. Dertil måtte jeg, til hans store irritation, svare nej.
Jeg er skæbnetro, og er sikker på, at alt hvad jeg foretager mig, har en dybere mening og fører mig den vej jeg skal her i livet.
Jovist der kan da være småting, men dem “fortryder” man måske ikke sådan grundigt! Svensken nævnte f.eks. At han havde parkeret bilen lige lovligt friskt på fortovet dagen forinden, og havde fået en af de dersens hilsener fra en fremmed, der ovenikøbet koster 510,-!!

Når man snakker om at fortryde ting og i øvrigt være skæbnetro, så er jeg lidt udfordret. Der er nemlig dage, hvor jeg ønsker, at jeg liiige havde været født før og været en del af Folk/country-scenen i L.A. I 60-70’erne.
Damn altså! De skrev så svedige sange, og gik til det med at være udøvende kunstner med en helt anden dagsorden, end vi møder i dag.
Har lige set første del (den varer 3 timer) af en dokumentar om bandet The Eagles. For de uindviede er det dem med “Hotel California”, men boy oh boy, der er jo SÅ mange smukke og fantastiske sange i deres bagkatalog.

I går tog jeg ned og heppede på min egen mr. Rock’n Roll, svensken spillede på en lokal bar sammen med gode venner. De fyrede den af og jeg heppede stolt på sidelinjen!
Jeg har det faktisk ok med, at vi lever i 2014, og at svensken ikke forsvinder flere måneder ad gangen på koncert/coke/damer-Tour med et random band på tværs af USA!

20141109-210756-76076784.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDLÆG NR.100