Du ser træt ud skal jeg...

Bonnie Tyler

Bonnie Tyler. Lad os starte med at dvæle ved navnet på en af 80’ernes mest udtryksfulde poprocksangerinder. Det er sat.. et cool navn!
Hvad er anledningen så til at bringe et blog-indlæg om Bonnie Tyler, der havde sin storhedstid for omkring 30 år siden?
Ingen.
Bonnie Tyler behøver ingen anledning. Ud af det blå kan du trække dit Bonnie Tyler-wildcard og spille et nummer eller blot selv bryde ud i sang.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at hun udgjorde en vis del af mit soundtrack fra barndommen på Frederiksberg. Og – jeg kan godt afsløre, at glæden peakede, da jeg faldt over videoen ovenfor. Her har vi simpelthen tale om nogle folk, der har trukket deres BT-wildcard og gået all in. Jeg ser det som en kæmpe anerkendelse af det store arbejde og ikke mindst kryptiske plot BT og hendes crew har gjort med denne musikvideo.
Hver gang jeg ser denne video, og jeg mener HVER gang, griner jeg højt og hysterisk. Det er SÅ gennemført, og jeg sidder med følelsen af, ikke at være alene om at tænke “hvorfor fatter jeg ikke symbolikken i 80’ernes musikvideoer”. Her er der nogen, der italesætter dette spørgsmål, på den mest poetiske måde vel at mærke.
Hvis du ikke kender BT eller hendes sange, så er det store net lige her ved siden af, go Google it.
Her er hun, med laser ud af ørerne og det hele!
Husk at høre originalen HER

 

Møs Blogmama

2 kommentarer

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ser træt ud skal jeg...