Selfie!

The Word Is Yes

keep_calm_and_say_yes__by_pikachu1452-d5bpojs
Yes til jeg kom lige til at glemme at skrive et indlæg i går. Yes til det undskylder jeg for.

OG – ABSOLUT YES til en totalt dejlig weekend, der godt nok først blev vendt lidt på hovedet, men endte med at være superdejlig.
I år valgte jeg jo at holde min fødselsdag en lille måneds før tid, i håbet om godt vejr og bla bla, kig ud og du ved, at min planer røg lige durk i vasken! Så ingen garden party til gæsterne og jeg, men til gengæld regnfuld indehygge.
For at få et fødselsdagsarrangement, der inkluderer 33 gæster på 55 kvm (hvis man altså tror nogen også står ude i entréen), til at klappe, så skal man starte i lidt god tid med forberedelserne. Det gjorde jeg som udgangspunkt også. Jeg fandt dog ud af 2 ting lørdag formiddag. Dels at jeg ikke var startet i god nok tid mht. indkøb, muge ud, lege feng shui-mester (haha nærmest komisk, når man ved hvor meget skrammel vi har hamstret i tidens løb – så det droppede jeg hurtigt igen), gøre rent, hygge med børn, gå med hund, fodre børn/kæledyr og gak gak gak, og dels, at man kender ikke dagen før den er omme!
Således kunne jeg proppe alle de planer jeg sirligt havde nedfældet på et papir (har jo fortalt om min hang til lister) og proppe dem op, hvor solen ikke skinner.
Der var nemlig sket det uheldige, at V var kommet til skade med sit knæ og skulle hentes 85 km væk fra matriklen og køres på noget skadestue. GREAT. Synd for dreng, men farmand tog turen op og hentede ham og fixede skadestuebesøg. Farmor hentede S til en omgang megahygge. Derefter forsøgte jeg at fremkalde min indre nu-skal-den-edderhakkeme-ha´-en-over-nakken-med-den-liste, men på en skala over overskud/aktivititet fra 1-10 lå jeg og rodede rundt på en 3’er. Dette fordi dagens ulykkelige hændelse med såret scooter-kriger bevirkede en ændring i morgendagens menuplaner og det faktum, at arbejdskraften var nedsat fra 2 til 1. Damn. Hvad gør en klog. En klog (og det er selvklart jeg) skriver en smeske-sms til nattens kommende logerende, also known as min lillesøster og co., og forbereder hende på, at give hendes rundforvirrede storesøster en hånd med at bage lidt, når hun ankommer.
Og jeg skal da ellers lige love for, at førnævnte skala’s rammer blev totalt spræng. Vi snakker altså, hun lå på en 48’er!
Dutteluttelut! Så var der bagt, snittet, hakket, skåret, vasket og ordnet, inden jeg kunne nå at fremstamme så meget som et “jeg tænkte på, at vi kunne starte med…”!
Så ikke nok med, at mine niecer fik kysset kinderne af, så kunne jeg også byde gæster velkommen til dagens fødselsdag, hvor alt duftede nybagt.
Jow freakin’ tak. Yes til, at min søster er verdens bedste. Ingen diskussion. Hun var også verdens uden de sidste 36 timers indsats.
Har således haft en fantastisk dag med min ultradejlige familie og de bedste venner, et kvindfolk på snart kvartfjers kunne ønske sig.

Om jeg har drukket kaffe og spist hele dagen? The Word Is Yes.

Møs Blogmama

1 kommentar

  • Annette

    Jamen jamen. Det glæder mit moderhjerte så meget, at I kan være der for hinanden og helt i vores store familiens ånd hjælpe hinanden. I har altid begge været fantastiske til at hjælpe hvor der var behov!!! Tusind Tak for en super dag siger vi ❤️❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selfie!