Vinderen af give away er..

Summen af en dejlig weekend

Jeg er mæt.

Gasolin_forside_banner_817x353

Okay, summen kan måske godt udpensles lidt mere…, men i bund og grund er jeg mæt- og glad, dét skal lige tilføjes!
Lørdag pakkede jeg som varslet unger og svigermor, og drønede til Frederiksberg for at heppe på svensken, der i disse uger begår sig på de skrå brædder på Aveny-T.
Vi skulle ind til et gensyn med teaterkoncerten Gasolin. Jeg så det en del gange, da forestillingen gik på Østre Gasværk i 2006. Det var ligesom måden jeg fik min mand at se i en lang periode! Så jeg var ret spændt på at se, hvor meget de havde bevaret fra denne opsætning og hvad de havde taget med fra den allerførste, der kørte på det hedengangne Dr. Dante i 1994.
Efter en stor kaloriebombe af en latte på Kellerdirk. slog vi måsen i sædet. Her blev vi så GODT OG GRUNDIGT underholdt af det fantastiske hold. De stod der på scenen i tossede kostumer og make up som var den lagt af en 3-årig med bind for øjnene! Men de spillede og sang som var det en drøm!
Stolt wify var jeg alliwl der på 7. række!
Fuld af indtryk (og minder, for det er ikke få gange jeg har snuppet en teaterforestilling på Dr.Dante med min skønne veninde og derefter haft en FEST på Kelleren’ bagefter dengang i midt 90’erne..) futtede vi retur vestpå, imens min køre mand lige tog en forestilling mere!

Dagen i dag er gået med at fejre V, der snart fylder 13 år!
Huset har været fyldt med dejlige mennesker, vi har SPIST og kaglet som høns på speed.
I skrivende stund er der komplet stilhed i det lille hus, de 3 andre var også pænt mætte, og er nu gået i brædderne!
Jeg vil følge trop og pleje min snue, og se om jeg kan finde hen på det dér arbejde i morgen.. Det er jo evigheder siden sidst!

 

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af give away er..