Kaffe, ny beauty-biks i Holbæk & Give Away

Tiden løb sgu fra mig! (og noget om Rosas Julebal)

Arh man kan da heller ikke lægge sig syg et par dage eller 60, før bloggen helt af sig selv har fået nyt layout og skoddet min UTROLIGT velskrevne miniprofil med det dejlige, retoucherede profilbillede ovenfor.
Hej igen. Jo sygdom mig her, der og allevegne, igen. Men nu må snot godt forsvinde for en stund (en af de lange…) så vi kan byde julen velkommen, når den for alvor indtræffer om en uges tid.
Imens vi, du kære læser og jeg, har været fra hinanden er der ikke sket så nervepirrende meget ovre i min husstand.
Til gengæld har jeg da slet ikke fået fortalt, at der i fredags blev trukket en vinder af den Give Away jeg har lavet i samarbejde med Beauty By M på et rejsesæt med hudpleje fra Senskin.
Vinderen blev Anne Christensen – Tillykke til dig!

OG jeg har da heller ikke fået fortalt, at vi har været inde og gense “Rosas Julebal” på Nørrebro Teater .

Vi så også forestillingen sidste år, og man bliver faktisk en lille smule forelsket i søde Rosa. Hun har den skønneste udstråling og en særlig evne til at få alle, store som små, med på hendes julespas.Hun har dejlige kollegaer med på scenen og de synger dejligt, befriende børnesange, der handler om jul og alt mulig andet. S  (6½ år) og min største niece (3½ år) nød forestillingen i fulde drag!
I kan lige nå at fange en forestilling, sidste spilledag er på søndag d.21.12.14. Husk at tage yndlingsbamsen med, altså jeres børns…og børnene…!
RosasJulebal_w500xh300ALLE gaver er købt – just sayin’. Det er sgu aldrig sket for mig så tidligt i december. Normalvis ville jeg først gå i gang omkring nu, men noget i år fik mig sparket igang lidt før.
For jeg nu ikke skal blive for kvalmeagtigslapmeinthefaceforjegharoverskuds-agtig, så har jeg hverken bagt eller rullet så meget som 1 gram dej eller marcipan i år! Katastrofe?
Ikke for kroppis siger jeg bare. Dog har S selv været igang med konfektproduktion, og i år har hun rent faktisk lavet konfektstykker man kan have i munden. Ellers plejer de at være sådan nogle 100 grams basser, I ved “snemænd” rullet i flydende choko og med AL slags drys og ca. 15 cm høje!!!!

Nu går jeg de sidste arbejdsdage i møde, og jeg vil nyde dem, imens jeg også glæder mig en lille bitte mega smule til pixijuleferie med overdosis af råhygge!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe, ny beauty-biks i Holbæk & Give Away