Julefrokosten, og om at overleve dagen derpå!

Kaffe, ny beauty-biks i Holbæk & Give Away

Okay, Kong Vinter viste sig da fra sin fæle side i dag, og berigede mig med en light-peeling af face, da jeg trampede i pedalerne på vej til job!
Nuvel – jeg vågnede op på den ellers forholdsvis korte tur på job, og dagens første kop (utrolig dårlige..) kaffe nåede at blive kold inden den skulle drikkes, da den ganske enkelt var overflødig! OG apropos kaffe, så er vores lille hjem nu udstyret med en kaffemaskine, der med røg og damp kan brygge den skønneste kop espresso til svensken og en sand tøselatte til undertegnede. Vi sad med stjerner i øjnene og øget hjertebanken (mest pga. kaffen) i går og havde den vildeste optur over al den himmelske kaffe vi nu skal til at indtage på matriklen!
Jeg har som nævnt i tidligere indlæg måtte begrænse mit indtag af kaffe til 3 kopper om dagen. Dét bliver fremover kun et problem i weekenden, hvor jeg vimser omkring kaffemaskinen hele dagen. I hverdagene bliver det intet problem, da jeg nu kan konstatere, at kontrasten mellem vores egen kaffe hjemme og den trætte bønne, der brygges på på min arbejdsplads, er så stor, at jeg til hver en tid vil foretrække mine 3 kopper derhjemme.

Beauty By M

foto 3
Indehaver Maibritt Christensen
I mandags var jeg til åbning af en ny skønhedsklinik i Holbæk, Beauty By M.
Boss-lady er Maibritt, der er uddannet kosmetolog, negletekniker & vippetekniker.
Det er en skøn klinik, lys og lækkert indrettet med masser af plads.
Hun tilbyder en bred vifte af behandlinger bl.a. oxygenbehandlinger, krystalpeeling, eyelash extensions, og du kan købe produkter til efterbehandling, make-up, smykker m.m.
Her i december giver hun 20% rabat på behandlinger, gavekort og produkter.
Jeg kan stærkt anbefale behandling af Maibritt, hun er dygtig, omhyggelig, professionel og sød.
I forbindelse med åbningen har jeg en lille give away på højkant.
Dette rejsesæt inkl. makeup-pung fra Senskin kan du vinde – se hvordan på Facebook lige her
foto

Senskin er en linie af naturprodukter, der kan bruges af alle hudtyper, og er specielt velegnede til følsomme og sarte hudtyper, samt til hud, der er generet af rødmen og blussen. Produkterne lindrer, beroliger, renser og genopbygger hudens naturlige balance. Senskin er baseret på ekstraordinært fugtgivende, nærende og regenererende ingredienser fra planter, som hjælper med at genskabe den skadede og følsomme hud.

foto 1 foto 2 foto 4

Jeg glæder mig til, at jeg skal ned og gøres juleklar i hendes lækre klinik 🙂
Den finder du på Tidemandsvej 16, 4300 Holbæk.
Indlægget er lavet i samarbejde med Beauty By M

Møs Blogmama

2 kommentarer

  • Tine eva Rasmussen

    Køre Maibritt:-)

    Jeg vil høre om jeg kunne få en smule hjælp fra dig..:-)) Jeg er i skrivende stund med at lave en forretningsplan om start af kosmetolog klinik. Det er til eksamen på Cph Business Academy og vil i den forbindelse høre om du/I har lyst til at være behjælpelige med et overslag over et etableringsbudget..:-)

    Jeg er igang med at finde div. priser men ville værdsætte utrolig meget, hvis jeg kunne få et ca. tal så jeg ved om jeg er på rette spor, eller om der er mange flere ting som jeg slet ikke har beregnet med:-))

    Hvis I har nogle spørgsmål er I mere end venkomne til at ringe på tlf 4042 1988

    Glæder mig til at høre fra dig

    Mvh
    Tine Eva Rasmussen

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • latetotheparty

      Hej Tine.
      Jeg tænker, at du skal sende en mail til Maibritt, der har klinikken Beauty By M her i Holbæk. Du kan finde hendes kontaktinfo lige her: http://www.beauty-by-m.dk

      Vh Tanja

      Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokosten, og om at overleve dagen derpå!