Stuen fuld af teenagers

1 døgn i blogmamas liv…


Nogle dage/weekender er mere pakkede end andre her på matriklen, men en ting er sikker; der er altid planlagt et eller andet.
Jeg er en selskabsløve/projektelsker/krudtirøven-type, og derfor er jeg ikke fan af for mange ledige minutter i døgnet.
Ekstrovert med hyggebasse i ascendanten 😀
Det er sgu en okay kombi, når livet også involverer 2 børn, 1 mand, 1 hund, 1 kat, et GAMMELT hus, der åbenbart ikke vedligeholder sig selv (!).

Men – selvom mutti her er af frisk type-støbning, kan man også blive træt både i ben og hjerne. Da jeg stod op her i nat (ja den er god nok, forklaring følger) kom jeg lige til at tænke på det seneste døgn og dets begivenheder, så tror da pokker, at man kan blive en anelse nulstillet from time to time.
IMG_5276
Søndag kl.6.30: Ud af puttekassen (føles uvirkeligt tidligt efter gårsdagens 12 timer i køkkenet…), hælde 2 liter kaffe i halsen, lynbad og pakke datter og 14 poser med fødselsdagsgear i bil og afsted til skolen, hvor der skal holdes S’ fødselsdag for klassen.
Søndag kl.8.30: Sved på overlæben, problem med alarmen på skolen, er åbenbart momentant blind og kan ikke identificere lampe, der indikerer tændt/slukket alarm, ringer til en ven og er glad for hun tager den, så jeg ikke skal ud i en 50/50…
Søndag kl.10.30: Næsten færdig med oppyntning og madlavning. S er myreflittig 😀
Søndag kl.11.00: Gæster, Svensken og svigermor ankommer, S er ekstatisk og ungerne er glade. Mere kaffe sættes over!
Søndag kl.13.30: Forældrekaffe (hygge ved afhentning af børn) starter og jeg agerer hård dommer ved stopdans (kun ungerne danser :-), S vinder en runde, uden snyd – hun er skrap til det 🙂
Søndag Kl.15.00: Hjemme på matriklen efter en omgang effektiv oprydning på skolen.
Smider stængerne op i sofaen ca. 15 minutter, hvorefter sidste vask sættes over og pakning til V’s tur til Berlin påbegynder.
Søndag Kl.20.00: Aftentur med kæmpehunden, jeg ved ikke, hvordan vi bærer os ad hunden og jeg, for vi er begge trætte med træt på..
Søndag kl.20.30: Smører en gigamadpakke til V, tror faktisk den nærmest kan gå for at være selve håndbagagen….!
Søndag kl.21.30: Tilbage i puttekassen, snupper lige en runde på insta og fjæsen og sætter uret til kl.03.55……GOSH.
IMG_5275

Mandag kl.04.04: Jo jeg snoozede i hele 9 minutter, da min krop gik i akut strejke da vækkeuret ringede midt i den svarte nat. Vækker V, der springer ud som en raket i bad.
Går i køkkenet og gentager gårsdagens indtagen af 2 liter kaffe, eneste måde at se fokuseret er ved at knibe det ene øje sammen. Det bliver dog langsomt bedre..
Mandag kl.04.40: Afgang fra matriklen med genboens datter og V.
Mandag kl.04.50: Mødested på skolen til afhentning af lidt flere elever. Kurs mod København i særdeles tilfredsstillende “morgentrafik”.
Mandag kl.05.40: Ankommer v. DGI-byen, her konstaterer jeg, at der er flere hundrede andre forældre, der som jeg, har været urimeligt tidligt oppe. Her er et virvar af spændte/trætte børn med rygsække og morgenhår. Der gives smækkys til V, store dreng, og jeg klarer at sende ham afsted uden af græde øjnene ud af hovedet (dyyyygtiiiiig).
Mandag Kl.06.15: Kursen sættes mod Holbæk, der er stadig lidt lunken kaffe i kruset og høj morgenradio.
Mandag kl.07.00: Ankommer til matriklen, hvor resten af familien er stået op, konstaterer at S har høj feber og hosten fra i går har udviklet sig den forkerte retning, så det bliver en sygedag hjemme med hende.

Det er et døgn, der kan tage pusten fra yours truly!
Men det var lutter hyggelige ting det var fyldt af, så man får hurtigt vejret igen.
Hav en helt forrygende mandag, solen skinner (hvor jeg sidder i hvert fald) og jeg så en dame danse på gaden (med høretelefoner på) – det bliver man faktisk i højt humør af 🙂

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stuen fuld af teenagers