Derfor bliver jeg aldrig modeblogger

Noget om at komme i form inden man skal i form..

Ja det er muligvis en lidt fjollet overskrift, men ikke desto mindre, så kan jeg nogle gange godt have den følelse, når jeg påtænker at starte i et fitnesscenter!

ooog måske er jeg én af dem..

ooog måske er jeg én af dem..

Når jeg sådan skimmer beskrivelserne af diverse holdtilbud de har, så bliver jeg faktisk lidt forpustet – allerede dér!

Det er ikke så godt..så føles det faktisk som om, at der er pænt langt vej i mål.

Jeg begynder straks at tænke i alternative måder at opnå maxpuls på, og det spøjse er, at første situation der popper op er den, hvor du liiiige har puttet barn på ca 5 år. Hun er drøntræt og sover næsten allerede, da du lister ned af trappen og går ind i køkkenet. Som en Ninja åbner du fredagsskuffen (det er kun tirsdag…) med  så mange lækkerier, at det svier i øjnene. Nu skal det gå hurtigt, nr.2 barn er nemlig ikke puttet endnu, første og bedste chokoladebar snuppes og nydes i én bid!

15 sekunder inde i tygning kalder 1.barn- PANIK!!
Du kan ikke svare, da der ikke kan formes ord, når kæften er fuld af karamel, chokolade og peanuts i en herlig, men også lidt overvældende blandet mængde i munden.
Lynspisende som et hamster og med svedperler dryppende fra panden svarer du så roligt som muligt “ja skat?”

” kom liiiiige mor” drister barnet sig simpelthen til at bede om. Nu er gode råd dyre og tiden knap. Der er intet andet for end at gå derop, langsomt forstås, du sætter dig på sengekanten, og når ikke at sige ét ord før barnet udbryder –
“Hvorfor lugter du af chokolade mor? hva? hva? hva? hva?”.
Dér har du den! Maxpulsen. Drevet i omdrejninger af dårlig samvittighed over, at du på en højhellig tirsdag ikke kunne holde fingrene fra fredagsskuffen.

Nu er ovenstående eksempel selvfølgelig ikke noget jeg SELV har prøvet, men jeg FORESTILLER mig, at det kunne gå nogenlunde sådan til som beskrevet…..

Jeg kunne dog godt tænke mig at få slæbt kroppen ned i fitnesscentret, for der er sjældent noget, der slår følelsen af at være “ny-stærk” (når du har trænet for første gang i fit’teren og føler dig strong as h…).

gym-goer2

Homer ved det..

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor bliver jeg aldrig modeblogger