At lægge hårdt ud

At komme i mål!

Solen er smuttet, men har efterladt en tung dyne af varme, der med sig bringer lugten af solbrændte potteurter, våde håndklæder fra 11 timers plaskeri i havebassin og duften af middagen indtaget på terrassen i dejligt selskab. Jovist vi har det godt, og vi har suget weekendens plusgrader i os, som var vi de blodtørstige flåter vi befrier kæmpehunden for!

På trods af, at vi har bevæget os i et tempo, der vil gøre et dovendyr grim af misundelse, er vi kommet i mål med weekendens to-do liste.
Punkterne var sparsomme, men ikke destomindre vigtige.
Rampe-projekt er skudt igang og Beslay-støvlerne har gjort deres entré i min garderobe.
Mine fødder jubler og glæder sig til, at der lige bliver skruet en 4-5 grader ned for den store lampe, så de kan tages i brug.
At spankulere rundt i dem i kølig kælder gælder ikke, og jeg ved ikke hvad Kate Moss og andre hippie/IT-girls- og gøgler-agtige typer har af tricks oppe i ærmet, når det kommer til at bære lukket fodtøj i ruskind kombineret med korte, korte, korte nederdele i 30 grader. Jeg kan ikke. Vil gerne. Men krop og fod siger nej.
Jeg adlyder, da jeg i unavngivne dameblade dagligt bliver mindet om, at jeg skal “lytte til min krop”. Antager, at det også gælder i dette tilfælde.

Således må jeg konstatere, at jeg kom i mål, nuvel late to the party på nogle områder, og oven i hatten blev det fejret med en raw food kage bagt af min mor, der i dén grad faldt i god jord hos krop og mave, så jeg må hellere tage et stykke mere, man skal jo lytte efter ikk’!!

20140727-204503-74703461.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At lægge hårdt ud