10 ting !

Tips til efterårsferie med børn

Åh vi har pakket ferieugen med hyggelige oplevelser og selvfølgelig også reserveret en masse tid – til at lave “ikke en skid”, jeg går ikke i vejen for et godt rim, så pardon my french.
Vi taler 3. dag i efterårsferien og jeg har allerede oplevet hvilepuls op til flere gange i dagtiden -store sager!
Når man har børn/unge på henholdsvis 8 og næææsten 15 år, så kan man godt løbe ind i lidt udfordringer i forhold til at finde aktiviteter, der opfylder alle mands krav og forventninger. Så det prøver vi ikke engang på. Kompromis og “så længe vi bare er sammen” er vejen frem.
Vi kickstartede ferien med en biograftur og så “Trolls”. Her valgte ældste barn dog at hænge lidt ud med vennerne i stedet – helt ok 😉
En rigtig fin film med skøn musik, glitter og en dejlig morale.
Lørdag fejrede vi en ny teenager i familien og hyggede og spiste igennem, jeg er faktisk næsten først færdig med at være mæt nu…
Godt jeg er begyndt på noget “Fra baby til babe” hjemmetræning —-> se mere hos Szhirley

Søndag tilbragte S og jeg det meste af i hovedstaden. Min skønne veninde havde booket børnesushi-kursus hos Sticks and sushi, og vi nød en kop kaffe imens pigerne rullede ris og tang til den store guldmedalje. Et KÆMPE hit, og jeg kan se, at der er kursus igen til november tjek her.

12745606_920962181354429_8885677149240440973_n
Bagefter trillede vi mod Frederiksberg og besøgte Børnemuseet . Det er egentlig ikke et museum, men mere et hus fuld af værksteder. Man betaler entré og kan så købe nogle museumsdollars, som børnene bruger til at betale for deres aktiviteter. Man kan bl.a. lave sin egen sæbe, pynte cupcakes, lave læbepomade, male grafitibilleder, lave smykker og hårpynt. Derudover kan der købes en kop lækker økologisk fair trade kaffe og spises en hjemmebagt bolle.
Et hyggeligt og overskueligt hus med plads til børn og kreativ udfoldelse.
De tilbyder kurser for børn og du kan holde børnefødselsdag i de hyggelige rammer.

I dag slap jeg for en omgang svømmehal, til gengæld sørgede svensken inkl. ven og dennes unger, at S ikke blev snydt for en svømmehalstur, bare fordi undertegnede ikke gør sig i svømmehaller.
Derefter fladede vi ud i gode venners selskab og sofa, fælleskøkkenet a.k.a. det lokale pizzaria tilberedte et pitabrød med falafel og alt for meget dressing. Ungerne var glade og de voksne ligeså. Måske var de voksne lidt mere trætte end børnene… Svensken og jeg var MEGET tidligt oppe på sådan en feriedag i dag, henholdsvis kl.5 og 5.30, da ældste barn skulle på efterårsferiejob, og vi derfor skønnede, at der var brug for en lidt hjælp til at komme ud af fjerene og lidt selskab til morgenmaden 🙂
Deeeeet kan så mærkes nu, hvor øjenlågene føles som mere end urimeligt tunge, og klokken har ikke engang passeret 21..

God aften derude bag skærmene!

 

Dette indlæg indeholder anbefalinger, der kunne tolkes som reklame. Intet af ovenstående er sponsoreret, men er blot nævnt og anbefalet på eget initiativ.

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting !