Mig i dag

Kære modebranche

midiskirtDet her går ikke. Midi-nederdelen. Jeg har helt ærligt kun mødt 2 mennesker ovre i virkeligheden, der kunne bære nederdelen på samme måde, som modellen ovenfor.
Midi-nederdelen findes naturligvis i alle former, farver og materialer. Eksempelvis plisseret satinlignende stof.
Mine damer og herrer;  dér kan mine danselægge bare overhovedet ikke følge med. Jo, jeg kaldte dem danselægge. Betegnelsen kom sig af, at Kenn fra klassen (vi taler 6.klasse i folkis) bemærkede størrelsen på min veninde og undertegnedes lægge. Vi synes selv de var ret så muskuløse, og derfor havde de også en omkreds, der var større en gennemsnittet. Men hey – vi gik også både til showdance, jazzballet og hip hop. Så hvad havde han egentlig forventet?
Det med at kalde dem for danselægge har fulgt mig siden da. Den er altid god at hive op af undskyldningskassen, når et par langskaftede støvler ikke vil lynes helt op. “Åh pokkers, det er også de danselægge”, siger jeg så, alfornægtende omkring muligheden for, at der kunne bo et tiny fedtlag under huden på disse.
Når jeg så sidder og bladrer i Special Edition af Costume (hardback alliwl!!!), så har jeg da ikke bladret mere end en 1/4 igennem, smækket bladet i (det kan man rent faktisk med denne udgave) og konstateret, at jeg må gå denne sæson igennem uden at ride på en af de højeste bølger : Midi-nederdelen. Bevares, jeg overlever, men det minder mig bare igen om, at nogle gange er moden bare ikke for alle. Hvilket igen minder mig om, at det er egentlig okay, hvilket så igen minder mig om, at jeg er ligeglad.
Jeg kom jo også igennem sommeren uden at bære en croptop (selv tak), og selvom jeg i et øjebliks sindssyge indkøbte et par latterligt dyre badetøfler med plastikguld og blåstempling fra alle modemagasiner, så overvandt jeg hjernevasken og solgte dem igen (de sad i øvrigt pissedårligt).
Jeg har på fornemmelsen, at jeg altid vil synes, at læderbukser, Buffalos og pallietter holder max. Ikke nødvendigvis sammen (og dog :-)).
Nu vil jeg hoppe tilbage i sygesengen og i stedet glæde mig over alle de ting jeg rent faktisk kan iføre mig uden at tænke på mine danselægge.

God aften derude!

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig i dag