GEAR

Om at være lidt kulturel

Gasolin forside banner 817x353

I disse moderne tider (hva så mormor Appehl!?), nå i disse tider, hvor vi måske mest af alt får tilfredsstillet vores kulturelle behov via Netflix, så er jeg da nødt til at larme lidt om den forestående jubilæumsopsætning af GASOLIN-teaterkoncerten. Dette fordi, det ganske enkelt er en fantastisk forestilling. Jeg har set den flere gange. Nok mest flere gange fordi min skønne mand var med, da de satte den op på Østre Gasværk. Halleluja – smukke arrangementer af gamle kendinge og et hold, der formidler historier og melodier, så man lige takker for, at alle disse mennesker var enige om at spille GASOLIN var det eneste rigtige for dem i dén givne situation. Nu har jeg endnu en gang god grund til at tage i teatret, så får jeg både været kulturel OG set min mand. Wiiiin!

Og nu, mine damer og herrer, gør de det sgu igen. Denne gang på Aveny T, hvor det startede for 20 år siden. Der er nye og med garanti fantastiske talenter med sammen med folk var det gamle hold, og jeg tror efterhånden, at du kære læser har forstået, at mor her glæder sig latterligt meget til at gense/genhøre teaterkoncerten.
Oveni hatten har stykket premiere på min fødselsdag. Ej men så er da ikke et øje tørt!
Jeg har haft smeske-stemmen og hundeøjnene på, og spurgt pænt, om min kære mand ikke skulle tage og invitere fruen ud på sådan en festdag! (jeg bliver jo trods alt kvartfjers).

I kan se lidt om, hvad jeg fabler om her
Link til “Langebro” fra opsætningen på¨ØG i 2006.

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GEAR