Kære modebranche

Voksen?

WIN_20140829_144354 (2)

Mærkelig overskrift på indlæg alligevel, og så ovenikøbet med et billede, hvor undertegnede, træt og syg poserer foran emhætte og køkkenskab.
Det er måske det, man kan klassificere som et “voksenselfie”. Altså med noget “voksent” i baggrunden. På en måde havde jeg synes, at det var federe, hvis der var en bar, nogle palmer eller noget tredje eksotisk. Men i dag leger jeg voksen. På alle mulige måder.
Hele familien ligger syge, så vi prøver at undgå at nå maxpuls, og rejser os kun op for at flytte til en anden sofa/seng at ligge i. Det er der ikke så meget voksenhed i, men udenfor render der en gut rundt og borer huller i vores hus og kyler noget øko-papir ind i hulmuren. Hvis ikke dét er voksent, altså at betale fremmed mand for at fylde vores hulmur med konfetti, der eftersigende skulle holde os varme i vinterhalvåret, men som vi ikke kan se, ja – så ved jeg sgu snart ikke hvad der er voksent? Det skulle da lige være en pensionsopsparing eller måske det sæt regntøj min mand har foræret mig.
Jeg er i det daglige cyklist, og har indtil nu ikke haft mig noget sådan praktisk tøj. Det er som regel ikke særlig pænt, men til gengæld dyrt, hvis det skal kunne noget.
Så dér har jeg i mange år sparet og bildt mig selv ind, at Føtex’ regntøj bare var da shit i en fræk kombi med mine hedengangne moderne Hunter gummirøjsere!
Nuvel, jeg er nu udstyret med noget ordentligt regngrej og det føles både godt, fornuftigt og voksent.
Resten af tid vil jeg så bruge på at opføre mig sådan halvbarnligt, så er der lidt balance i sagerne. Jeg vil starte med at foreslå resten af familien, at vi spiser den kæmpe lovebox med Paradis-is vi har liggende i fryseren til aftensmad. Synes det er alt for sjældent man får dessert til hovedret…

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære modebranche