Hey Wellness

Tal, men tal ordentligt

Jeg undres dagligt over, at det for nogle er nærmest en umulig opgave at kommunikere tydeligt og respektfuldt med andre.
For lige at pudse glorien og feje for egen dør, så er jeg nødt til at fortælle, at jeg selv prøver at være opmærksom på, hvordan jeg kommunikerer med andre.
Jeg har alle dage ønsket, at jeg ikke skulle ende som en brokkerøv. Men ved I hvad, i dag hørte jeg mig selv, sådan lidt udefra (underligt egentlig..!). Jeg sad og efterlyste mere kommunikation, større respekt fra andre mennesker, forståelse og anerkendelse og fanden og hans pumpestok! Årh mand, jeg magter ikke at blive til sådan et klagende kvindemenneske bare fordi jeg fylder 35 i overmorgen (yay) og synes, at nu er jeg voksen og må tage bladet fra munden. Nixen bixen, Karen Blixen.

Jeg har betrådt gangene på mangt et kommunikationskursus, og er gået lige inspireret og klogere derfra hver gang. Så skynder jeg mig ud i virkeligheden, og prøver desperat at overbevise min omverden om, at gåden er løst og vi nu kan kommunikere efter alle de nye “regler” og så bliver alt godt og nemt.
Men ved I hvad, det er sgu ikke alle, der hverken gider at høre på min prædiken eller tage diverse værktøjer i brug. Næ nej, de vil gerne lige have lidt at brokke sig over eller dyrke den onde cirkel af spredte budskaber, der aldrig når den relevante modtager (også kaldet bagtaleri). Og -dét gider jeg ikke at bruge mine unge år med, næsten, stramt maveskind på.
Næ du, det gemmer jeg til pensionen, hvor jeg i øvrigt også skal have mig et gadespejl og et sæt walkier, jeg deler med naboen. Dét bliver en fest!

Tilbage i nutiden sidder jeg nu og tænker, at ham Michael Jackson han havde altså fat i den lange ende. Kongen sang det jo tydeligt for os alle, som åd budskabet råt, når han prædikede de vise ord “If you wanna make the World a better place, take a look at yourself, and then make a change” til tonerne af pop i verdensklasse.
Så nu vil jeg stoppe (altså jeg vil VIRKELIG prøve mit bedste) med brok.
Sprede gode vibes og håbe, at karma sender alt godt retur i mit face.
Og hey – I skal da lige høre klassikeren, ikk!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey Wellness