Rørvig, pinlige forældre (?) og vippe ekstensions

John Blund!

Kæft altså, nogle gange er jeg så ringe til at komme ud af starthullerne! Og nej, jeg spurtede ikke dyrehaven tynd igår, jeg snakker om nogle helt andre starthuller! Eksempelvis noget såre simpelt som at vågne! Det har sgu taget mig godt og vel 13 1/2 time i dag…. Jamen det er da bare flot Tanja! Vend da lige døgnet, super.
Det kunne også være noget med at få tyndet ud i børnetøjet, sømmet lister fast på køkkenbordet ( de har ligget løse i de 8 år vi har boet her, visse ting lærer man at leve med?!), gjort haven vinterklar (som om!!), syet tøj af alt det lækre stof jeg har liggende and the list goes on and freakin on.

Men folkens, det bliver simpelthen ikke i dag. Ikke noget af det. Ikke engang bare en lille liste over, hvad der skal gøres. Bare det faktum, at jeg har skrevet et indlæg om det er et mirakel!
Håber at John blund (Ole lukøjes nederen svenske kaldenavn) kommer og giver mig én på hatten af den dybe søvn, når jeg om lidt går igang med projekt “sov om natten Tanja”.

20141006-220231-79351569.jpg

Træt ejer, Træt kat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rørvig, pinlige forældre (?) og vippe ekstensions