Nedtællingen er begyndt!

Hej juleferie og på forhånd undskyld krop!

Hej. Jeg hedder Tanja. Jeg har lige fået juleferie. Det trives jeg i grunden ret godt med, og har tænkt mig at spendere den i selskab med lutter dejlige mennesker.
Jeg har tænkt mig at spise sovs til alle måltider julen igennem. Er sikker på at et stykke franner med ost ikke tager skade af lidt brun sovs på toppen (selv tak NOMA..).
Jeg har weekenden igennem gået og ladet op til at holde ferie. Det lyder måske lidt dobbelt (jule-)konfekt agtigt, men det skyldes, at jeg havde en såkaldt tilkaldevagt i dag, og derfor først kendte til min ferieskæbne ved 14-15 tiden i dag 🙂
Heldigvis valgte ingen af mine kollegaer at erhverve sig roskildesyge eller forstrukket Dankort-arm, så jeg kunne nyde dagen i familiens og gode venners selskab.

Juleferie er for mig også noget med film og deslige. Jeg har netop kastet mig over serien “Nashville”, som er dejlig amerikansk og fyldt ned skøn country! Nu vil jeg pakke lidt raflegaver uimodståeligt ind, og derefter snuppe et par afsnit af førnævnte dramaslasker. Dertil vil jeg konsumere uanede mængder af Anthon Bergs Guldæskechokolader. Ja, jeg ved godt, at de er politisk ukorrekte, men når man har fået den af selveste Johnny Logan, så klapper man hælene i og spiser! (Jeg kan lide dem alle på nær den med “grand marnier”, den skulle forbydes..).
God pixijuleaften til jer, husk at DR sender “Love Actually” kl.22.
Den kan man altid se 😉

IMG_3388.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedtællingen er begyndt!