FØDSELSDAAAAAAG

Lagkage—> a lifeplan

What? Huh? Que?

De sidste par dage er størstedelen af mit kalorieindtag kommet fra lagkager. Vi har fejret S og givet den én over nakken med hjemmebag og lagkager. I år lavede jeg lidt ekstra lagkage, da jeg elsker dagen derpå-stykket, køleskabskoldt og sådan lidt svampet i det.
Så kom jeg pludselig til at tænke på lagkagen og den tilblivelse. Man tager simpelthen lutter lækre ting og lægger dem i lag. Det synes jeg vi burde overføre til vores hverdag/liv. En lagkage lifeplan!
Hvis man nu sørger for, at hver dag er fyldt med dejlige mennesker og hvad man ellers kan lide at gøre/spise/lytte til osv. så kan en dag da ikke gå heeeelt galt.
Jo vist er der da også ting, man måske ikke lige laver førstevælgeren på, men som skal gøres, men igen synes jeg, at man skal tænke på det udfald “pligten” afstedkommer.
Ex. tøjvask = dejligt rent og velduftende tøj på kroppis, vinduespudsning = hov – solen skinner derude!

Det bedste af det hele er, at der næsten ikke er begrænsninger for, hvor mange lag din egen hverdagslagkage kan bestå af, og det er faktisk ikke tosset med de gøremål, der smager lidt surt, for er det hele sødt i sødt, så sætter man slet ikke pris på det til sidst.

Jeg har brugt uforholdsmæssigt mange timer på at bygge LEGO i denne weekend, det har jeg det HELT OK med, elsker det faktisk og skal lige styre mig lidt for ikke at overtage barnets byggeprojekt fuldstændigt (lidt pinligt…).
Senere i dag snupper jeg en aftenvagt, og glæder mig til en feriedag i morgen med endnu mere LEGO-byggeri og kaffedrikning!

Ungerne har jo det dér påskeferie, har I mon gode idéer til aktiviteter?

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAAAAAAG