VINDER

Mors dag – den rigtige af slagsen!


I dag er min mors fødselsdag! Bum – den sejeste kvinde jeg kender, og som jeg stadig her 35 somre gammel er dybt afhængig af.
Hun ved alt, og nu tænker du måske aarrrrrhhhh, men i min lille verden kan hun svare på alle mine spørgsmål, så i min optik: ved.hun.alt.
Når man selv bliver mor, så får man udover en lækker unge også lige tilføjet en ekstra dimension til opfattelsen af ens egen mor.
Hold nu op hvor har jeg sendt hende mangt en tanke, når jeg opdager, at hendes vise ord/vendinger kommer ud af eget gab!
Forskellen på nu og dengang jeg hørte dem komme fra hende er, at de nu giver ekstrem meget mening. For ærligt, så er det ikke alt, hvad forældre siger/bilder én ind, der giver komplet mening når man er 5 eller 15.
Nu forstår og værdsætter jeg værdien i de gode råd jeg som barn/ung fik med på vejen. Mine børn skal da ikke snydes for det samme 😛

Hun gav mig min første guitar, lærte mig at sy tøj, opføre mig ordentligt og se lyst på tilværelsen (plus en million andre ting). Ærler tærler, så beder jeg ikke om mere!

Hun har fået en fødselsdagstrutmøsser, men hun skal også have et virtuelt 

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER