CAROLINE FRANCESKA

Spejdertypen…Not

Befinder mig i skrivende stund i en spejderhytte sammen med 32 skønne mennesker! Det er sgu hyggeligt. Hvis jeg kort skal ridse op, hvad jeg laver på sådan weekend : Spiser! Hele tiden. Nå jo og drikker kaffe. Og spiller lidt rundbold.
Men et af de vigtigste punkter på årets tur var : smores! På bål såklart.
Kombinationen af kiks, chokolade og grillet skumfidus er så latterligt vanedannende, at den skulle forbydes ved lov! Det gode er så, at jeg på trods af, at smagen giver mig sidestik af begejstring, ikke kan spise mere end 1 1/2.
Det er jo nogle forholdsvist kalorietætte krabater, så man skal stoppe med at spise, når det sortner for øjnene (erfaringen viser, at jeg måske lige glemte at mærke efter!).

Det mest spejderagtige der er foregået, må være snitten af de pinde, der skulle bruges til at riste de føromtalte skumfiduser med. Det havde jeg ikke noget med at gøre, men S hyggede sig gevaldigt med projektet.

Nu er jeg krøbet til køjs (overkøje =nooooo), min underkøje er nuppet af væltet datter, så jeg får her lejlighed for at teste om min nykurerede højdeskræk stadig brillerer ved sit fravær.

20140906-223422-81262305.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAROLINE FRANCESKA