En lang og impulsiv dag

1 uges stilhed



Glædelig bag-påske – jeg håber den for alle har været fyldt med fridage, solskinsture, marcipanæg og gode mennesker! Min har i hvert fald!
Når solen sådan ser sit snit til at kigge frem i påsken, så skal jeg da lige love for, at det er noget, der kan få folk ud af starthullerne – inkl. undertegnede.
Jeg “kom i tanke om” at vi har en have, og at denne er blevet fuldstændigt ignoreret i vinteren vi netop er trådt ud af. Vi har mere brugt den som opbevaringsrum, et stort et, hvor der kan være MANGE ting, alt for mange ting. Den tjans har vores trailer så fået, og snart er det den lokale genbrugsstation, der får glæde af alt vores crap! Jøsses manner, jeg håber snart, at denne her livslange samler-virus jeg har lidt af, klinger af.
Det ville klæde vores matrikel i stor stil.
Vores terrasse blev dog indviet med en kop påskeformiddagskaffe i temperaturer, hvor man allerhelst lige ville have haft et par vanter på..

Svensken har spillet hip hop i Aarhus og jeg har forsøgt at holde styr på børn og kæledyr i mellemtiden. Mellemtiden (læs: ensomme aftener i sofaen, piv!) blev også brugt til at kigge på rulleskøjter. Nu har S jo lige fået et par i fødselsdagsgave, og Svensken og jeg er nu blevet enige om, at vi skal gøre 10-12 års snak til virkelighed. Vi vil også have rulleskøjter og læssevis af sikkerhedsudstyr!!!
Jeg har fundet mig et par, et røverkøb – gosh jeg elsker at gøre en god handel – og øver mig allerede hjemme i vores stue. Det er ikke meget fart man får på, på de beskedne kvadratmeter vores stue udgør, men balancen er på plads, så nu skal jeg bare lære at bremse….
Jeg glæder mig til at cruise landets stier tynde, dem med den gode asfalt 😀

Hvis I ligger inde med viden om gode steder at rulle lange ture, så smid dem i kommentarfeltet, der venter jo en god lang sommer, hvor jeg planlægger at tilbagelægge mange kilometer på de små, tykke hjul 🙂

 

 

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lang og impulsiv dag