1 døgn i blogmamas liv...

ZANE CARNEY – si’r det bare…

ZANE CARNEY – Guitarist, sanger, sangskriver.

Zane er i byen, København that is, han kickstarter sin solo europatour i aften på Ideal Bar, og der er fede sager i vente for dem/mig, der skal spendere en sådan spæd sommertorsdag aften i selskab med hans out of this world-guitarspil og sangstemme ligeså.
Zane var i Danmark sidste sommer, da han var på tour med John Mayer (!), yup, Mr. Mayer håndplukkede ham til tour og album – “Paradise Valley”, og i forbindelse med besøget i Danmark, holdte Zane en guitarclinic for dem der tænker, øøøh en hvad?, så er det kort sagt en aften, hvor musikeren/artisten spiller/synger/nørder teknik/sangskrivning eller hvad det nu er de gør sig i, i et par timer.
Denne clinic var jeg inde og høre, og han er så åndsvagt talentfuld!
Så – da nyheden om en solotour kom, var der intet andet at gøre end at sikre sig et par billetter, og der har vi så min torsdag aften.
Det bliver lex!
Du kan lytte lidt til hans 2 plader her
Zane 
De er meget forskellige, men begge skønne 🙂

Hav en dejlig lille fredag derude, der er stadig billetter til koncerten på Ideal Bar, koncerten starter kl.20 med opvarmning af danske Madson.

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 døgn i blogmamas liv...