Noget om at komme i form inden man skal i form..

Kære hverdag


Kære hverdag.

Jeg har skrevet om dig før, f.eks. herhvor du blev smukt sammenlignet med lagkagen, som vi jo alle ved består af lutter lækre ting. Ret fornem sammenligning eller herhvor Svensken og jeg indførte maddage til arvingerne og man skulle nyde hverdagssyslerne.
Det gør jeg i grunden også. Men – det er som om, at der er gået lidt for meget hverdagssysler i hverdagen.
Mange, inklusive mig selv, beklager sig over vægtfordelingen af dage i henholdvis weekend og hverdag. Det kan vi ikke lige med det første lave om på, så jeg må bide mig i tungen og gentage mig selv, og sige, at vi må bringe nogle weekend-vibes ind i dig, hverdag?

Er du ok med det?
Så har jeg nemlig planer om ikke at lave en skid på eksempelvis tirsdag.
Altså jeg er nok nødt til at møde op på arbejde, ellers bliver det noget rod i længden, men når jeg så kommer hjem, vil jeg lege lørdag.
Jeg ved ikke helt, hvordan det kommer til at forløbe. Mit problem er nemlig, at jeg nogle gange bringer lidt for meget hverdagssysleri ind i weekenden, og så kan det hele godt blive en stor, grå og mystisk masse af blandetdage.

Som et ret så ekstrovert menneske finder jeg stor tilfredsstillelse i at tilbringe min weekend og hverdag sammen med en masse mennesker.
Jeg slapper ligeså godt af ved at være sammen med søde mennesker til kaffehygge en hel lørdag, som at lægge mig og sove 8 timers skønhedssøvn.

Jeg har som sagt ikke en færdig opskrift på, hvordan vi skal organisere os.
Men hverdag – jeg lover dig, at det bliver skidegodt og nyt, og måske også lidt velkendt i nogle af hjørnerne.

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at komme i form inden man skal i form..