Huhej + The Midnight

Må man prale på andres vegne?

JA gu må man så, og det har jeg tænkt mig at gøre lige præcis nu!
I mit netværk findes så mange inspirerende, kreative, entreprenante og ambitiøse mennesker.
Jeg kommer selv fra et hjem med guitar, hvor min mor havde lavet den fineste mappe med børnesange med egne illustrationer, jeg lærte næsten at betjene en symaskine før jeg kunne spise med kniv og gaffel, manglede der et skur/dims/holder så byggede min far det selv.
I mit barndomshjem kunne man (og man kan stadig!!) finde kunstnerisk malegrej, systue, læderværksted, smykke-mageri, textiltryk and the list goes on, så har jeg haft en opvækst, hvor jeg har kastet mig ud i mange kreative eventyr og jeg elsker det stadig!
Ææææævridæj bliver jeg topinspireret af noget eller nogen, og de bliver lagret på min indre opslagstavle.
Desværre har jeg opdaget, at den har et maximum af lagringsplads, og derfor tænker jeg at dokumentere nogle af de mennesker/ting, der inspirerer lige her på bloggis!
Her er ingen rangering, så der nævnes og linkes i vilkårlig rækkefølge 😉

Martin Sommer – En mand med mange talenter, der bl.a. mestrer tangenter hos Rasmus Seebach, er ejer af og grafisk designer hos Flot Martin . Martin lavede al det grafiske materiale på min plade “Tremolo Heart”.

Nyeste illustration "Fredagsslik" - billede lånt fra justspotted.dkNyeste illustration “Fredagsslik” – billede lånt fra justspotted.dk

Martins grafiske værk på min debutplade

Så har vi min kære veninde, Maria, der bare har det gode øje for retro /vintage møbler og boliginteriør. Hun spotter de fineste ting og de kan bl.a. købes via hendes instagram-profil: @Retrofryd

HEJ fine ting hos Retrofryd!

HEJ fine ting hos Retrofryd!

Jannik Lawaetz – stifter af Drop’n Local
Et g.e.n.i.a.l.t. koncept, hvor du som turist mod beskeden betaling, kan få opbevaret din bagage på timebasis i en lokal shop. Vi kender alle, man ankommer til feriedestinationen i ex. en storby kl.9.30, man har hotelværelse fra kl.15! Det er altså lang tid at blæse byen/turistattraktionerne rundt med sine kufferter, og problemet kan være det samme på afrejsedag, hvor man som regel skal være ude af hotelværelset kl.10. Med Drop’n Locals kan du finde en shop i nærheden af, hvor du vil udforske byen og få opbevaret din baggage. Det kan være lige fra en kaffeshop til cykelbiks, der har indgået aftale med Drop’n Local. Det koster €1 i timen for en normal kuffert.  Lige nu findes servicen i København. Planen er at udvide til Aarhus og senere hele Europa.
Er det lige smart altså 🙂
Smid et like på Drop’n Locals facebookside

Det var lige 3 hurtige tips til jer! Tjek folk/links ud og nyyyyyd så lørdagen.

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huhej + The Midnight