10 ting jeg savner

And so it begins…

Siden jeg slog glukkerne op her til morgen, har jeg glædet mig en lille bitte smule meget til fyraften: årets første juleweekend starter!
I morgen må støvekosten (i virkeligheden en klud…) en tur rundt i krogene, så der kan laves nisselandskab, pyntes træ og pyntes med nissedimser og dutter. Det roder, men det er jo også hyggeligt 🙂
S og jeg har holdt stille og rolig fredag aften, vi var nødt til at begive os ud og handle enkelte ting her til aften, og det var noget med en dyb indånding og så kaste sig ud i mængden af særdeles målrettede black friday-tilbudsjægere.
Det var nu ikke så hysterisk, som jeg havde frygtet, og vi slap levende ud og direkte hjem på sofaen.
Jeg har nu læst omkring 20 mode- og  boligmagasiner, drukket en Nordic (for de uindviede en alkoholfri øl, som faktisk smager godt), lavet liste over to-do’s denne weekend, haft en lille downer over, at jeg ikke kan (må/vil) mæske mig i æbleskiver 1.søndag i advent, bagefter haft en stor opper over, at jeg har taget magten over min sukkerhungrende reptilhjerne tilbage og bare vil nyde sukkers fætter, hvede, i nogle overordentligt store mængder i stedet.
Nu vil jeg skrælle en gammel blush for et minispejl, så de stakkels nisser har en sø at skøjte på i nisselandskabet!

Vi skrives i morgen, hvor vi for alvor skruer op for julehyggen – er I med mig?!

Møs Blogmama

2 kommentarer

  • Annette

    Jeg Æææælsker din blog, din leg med ord. Kun et ville være bedre, nemlig med lyd og melodi på 😍❤️😜
    Nå, når det er sagt, så er jeg også startet den skønne jul med alt inkl. Musik, mad gran pynt gaver børnehuset kalender …… Mest når jeg har været alene hjemme 😜
    Imorgen bliver der pyntet max op efter min fars føsdag🎂🇩🇰❤️
    Og JA jeg ææææælsker Black friday og har givet den gas 😜😜😜😂😂😂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • latetotheparty

      Ååååh jeg takker og rødmer 😉 Jeg glæder mig også til, at finde alle kasser med juleting frem idag, og SÅ starter julemusikken også herhjemme – YES!!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg savner