Om dengang jeg udgav en plade

10 års bryllupsdag

703524_10151181498591135_1939780380_o

Havebryllup med jamscene i festteltet. Den sætning beskriver præcis, hvad det var for et bryllup vi havde og i øvrigt drømte om. De uformelle rammer, hvor vi selv og vores gæster kunne slappe af og nyde dagen og hinandens selskab. Der var taler og ret så festlige indslag, der var glædestårer og latterkramper. Vi dansede til den lyse morgen til tonerne af alt mellem himmel og jord. Halvdelen af gæsterne var musikere, så der var total rotation på scenen og nydningen var total.
Det er en fest vi tit taler om, og egentlig ville ønske, at vi kunne holde hvert år.
Jeg havde SÅ ondt i kinderne flere dage efter, efter at have haft det bredeste smil jeg kunne præstere limet fast i mit face. Kæft man er bare glad i låget sådan en dag. Alt er godt. Alle er de bedste. Alle fejrer kærligheden, og det er i sandhed noget at fejre.
Det er nu 10 år siden vi sagde JOW TAK til at dele resten af livet med hinanden. I medgang og modgang og uden en nødudgang. BUM!
Jeg kan stærkt anbefale dels at finde en, man gider vågne op og kigge på hver morgen og tænkte, jeg bliver! Men – også at love hinanden at kæmpe for det gode man har gang i. I virkeligheden er det jo ligegyldigt, om man lover det i kirken, på rådhuset, på stranden eller i stuen. Bare det at gøre noget særligt ud af, at man har fundet hinanden og har planer om at blive i det, det skal sgu da fejres.
Og i dag fejrer vi, hvad vi lovede for 10 år siden.

Møs Blogmama

2 kommentarer

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om dengang jeg udgav en plade