Noget om at være sur i den ene mundvig

Når der er 2 mandage på en uge

Billedresultat for monday meme

Engang elskede jeg mandage. De var lidt en slags mini 1.januar for mig. Ny uge. Nye muligheder. Frisk start.
Men pt. hviler der en frygtelig forbandelse over mig, der simpelthen gør, at jeg bare ikke er fan af mandage. Jeg har fundet ud af, at weekenden er roden til denne forbandelse. Jeg er nemlig kommet frem til, at jeg elsker weekender lidt højere en mandage. Det har måske altid været sådan, men ikke desto mindre, er det meget tydeligt lige nu.
Her kan en anden faktor også spille ind, nemlig årstiden. 1. november mine damer og herrer.
Efteråret er for alvor i gang, og det er mørkt, når jeg kører på arbejde og dunkelt, når jeg får fri.
Det lægger sgu lidt en dæmper på kick off-følelsen mandag morgen.
Det var hverken værre eller bedre i dag, tirsdag, hvor jeg havde selvsamme mandags-feeling i kroppen.
Så er det jo så alligevel rart at opdage, at det rent faktisk er tirsdag, og der venter nogle skønne oplevelser i ugens løb.
Følelsen af dobbelt-mandag må være afstedkommet af weekendens festivitas, hvor i fejrede vores allersdejligste førstefødtes femten års fødselsdag. Ej men er det ikke vildt. FEMTEN ÅR.
Jeg fatter stadig ikke en hyldemeter af, at jeg har været nogens mor så længe.
Vi fik fejret ham, og har stadig kagerester i køleskabet. De skal spises i dag, i morgen er de ikke, hvad de har været og slet ikke spiselige. Så jeg ser det naturligvis som min pligt, som menneske – verdensborger at sørge for en minimering af madspil. Sagt på en anden måde, jeg tager en for holdet og spiser mit 3. stykke kage i dag.

Og jeg skal skynde mig. For i morgen er det slut. Ikke for evigt og ikke hysterisk slut. Men jeg skal styre mig. Gevaldigt. Har lige set en video af mig selv fra i  søndags, og det var altså noget rod. Så nu strammer vi op fru. Appehl og finder rygraden frem. Den ligger sikkert i en eller anden føromtalt rodeskuffe…

Nu vil jeg svøbe mig i et tæppe af vat og falde i søvn til noget kønsløst underholdning i tossekanen, for derefter at gå the zombiewalk op i soveværelset og snuppe 2. etape af nattesøvnen.
Jeg kan ligeså godt være realistisk 😉

Sov godt folkens!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at være sur i den ene mundvig