Har I hørt at...

Hvad skal vi lave? (inkl. update)

Lørdag – jeg ELSKER lørdage, i dag har vi lidt planer, men med masser af huller indimellem til kaffedrikning, gåture i solen, brætspil og filmhygge. I låv it. Og ved I hvad jeg også låv’s, det er min aften ude i går. Det var i sandhed skønt at lige smække en krølle i håret, lidt læbestift i hovedet, drikke skønne drinks og spise mumsede tapas. 16111591_10154103404181135_1486619141_n

Ses det, at jeg er helt ovre i nydningen 😉 Jeg er ramt af en anelse træthed (måske også lidt tør i munden…ahem), men nu går lørdag i gang, og jeg håber den bliver ligeså skøn for jer, som jeg planlægger den skal være for os herhjemme.

UPDATE kl.20:58
Live fra sofaen, hvor der ikke sker en skid Her er helt stille, kun afbrudt af mine fingres tasten og chips (med dip) der knases og larmer helt åndsvagt meget i egne ører!
Ved søvnmangel udvikler jeg også en form for superhørelse. Det betyder at tegnefilmen S ser, føles så høj i mine ører, at jeg er sikker på at stå på tærsklen til en blodstyrtning. Skru neeeeed. Altimens jeg selv larmer med mine Kims chips med havsalt, som er lidt bedre end de der økoagtige med skræl i de brune poser (som ser pæne ud i indkøbsvognen, hvis nu man skulle møde nogen i Føtex, men som smager af mellemlægspapiret fra en pakke købe-lagkagebunde, som jeg måske/måske ikke en gang glemte at fjerne i en lagkage).
Nå, S er puttet, Svensken og jeg har nuppet hver vores længe af sofaen og vil nu gå i gang med hver vores film, vi kan alligevel ikke blive enige om vi skal se action eller RomComs. Til gengæld vil jeg ikke tvinge en Meryl Streep film ned over hovedet på Svensken, når han allerhelst vil se “Sons of anarchy”, det får man ikke noget godt ud af. Det ved jeg, fordi jeg engang har prøvet det. I en biograf.
Det var så dårligt timet det hele. Svensken og jeg havde været ude og købe ny bil, hentet den hos forhandleren, ud og køre, ungerne blev passet, ind til Ro’s Torv med os, hvor 2 biografbilletter stod og ventede.  Jeg havde overtalt, som i plaget,  om at se denne film. Med favnen fuld af snacks fik vi spist læberne til dobbeltstørrelse i popcorn med alt for meget salt og drukket vores colaer inden reklamerne var færdige. Så begyndte filmen, den var lidt langsom i det. I ved lange klip uden for megen handling, men enormt meget stemning. Så blev Svensken urolig i sædet. Jeg fik sendt et “hvad er der galt blik” og han svarede, at han havde glemt sin snus i bilen. Den nye bil.
Ud med ham og hente snus, han forventede ikke, at han gik glip af såååå meget af filmen, at han blev hægtet af på den korte tur til p-kælderen og retur. Jeg nød bare Meryls finurlige mimik og den ultimative feelgood-stemning, og Svensken kom retur til sit sæde.
Men det var som om, at det ikke helt var det der snus, der var årsag til uro i benene og flakkende blik.
Da plottet var afsløret og filmen skulle til at starte indflyvning på en 20 minutters tid, krævede førnævnte indtagede cola. at Svensken endnu en gang måtte forlade det kortklippede veloursæde.
Men han kom ikke tilbage og så slutningen, slutningen vi havde regnet ud da vi bestilte billetterne, jeg blev først et split sekund nervøs, men kunne jo så også regne ud, at den nye bil stod og følte sig ganske alene i det store, kolde parkeringshus. Så omsorgsfuld som Svensken er, så han ingen anden udvej end at holde bilen med selskab og så måtte Meryl være Meryl.

P.s. Filmen endte godt..

Møs Blogmama

2 kommentarer

  • Jeg lider også en smule af mundtør træthed idag – heldigvis er der sofa og cola nok her (:

    – K

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • latetotheparty

      Åh jeg kunne SÅ godt have brugt en cola… men min sukkerfri januar tillader det ikke.. Og jeg er ærler tærler ikke vild med light-varianten.. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har I hørt at...