9 hurtige...

Godt Nytår –> så skal der loves..

2017
Først og fremmest godt nytår til DIG, ja DIG, du kære læser. Tak fordi DU læser med og gør dette blog-projekt til mere end en hyggelig hobby. Jeg ser altid frem til a skrive herinde. Jeg kigger altid spændt med på statistikken for at se, hvor mange der har lyst til at tjekke ind her i min lille, parallelle virkelige hverdag, hvor alt og intet sker.
2017 bliver året, hvor jeg lover mere aktivitet herinde, dét er noget jeg godt tør love. Og nu vi er ved det, så kan jeg lige liste de idéer om løfter op, som jeg dagen igennem har gået og tænkt på, at jeg kunne tænke at lave for mig selv.

Jeg skal passe på mig selv og min 37-årige krop. Den begynder at knirke, og det er alliwl lidt for tidligt, ikk?
Jeg vil gerne udfordres rent professionelt. Sådan ud af min comfort zone-agtigt udfordres..
Jeg vil  bringe mere musik ind i hverdagen. Ellers når jeg simpelthen ikke at høre al den dejlige musik, der er derude..
Jeg vil lære at lave spændende, sund mad, og servere det for min familie!
Jeg vil lære at folde et kuvertlagen. Vi har efterhånden så mange, og det skulle være så nemt… (HUH???)

Og så kan jeg altså ikke lige huske flere af de megagode idéer jeg kom på tidligere i dag.
Vi kom godt, festligt og ret børnevenligt ind i det nye år sammen med gode venner. Dejligt i dag, at mit hoved ikke føles som en bowlingkugle i en strike-situation…
Da vi stod op, kom jeg ned i stueetagen til et scenarie, der snildt kunne være affødt af en flok 17-årige festmaskiner. Men det var bare 2 stille og rolige børnefamilier, der ikke havde været nærige med serpentinerne…;-)
Jeg transformerede mig utroligt nok til en hvirvelvind og fik ryddet bulen, så jeg med sådan ræddi god samvittighed kunne kyle kroppen ind på sofaen og se serie og drikke kaffe, kaffe, cola, kaffe og kaffe.
Mission completed. På toppen af det, kom førnævnte gode venner forbi med kebab og vi var sultne og trætte sammen. Vi lavede tilmed nogle fællesmål, men de gælder først fra i morgen, så dem vil jeg ikke løfte sløret for i dag..
I skrivende stund har Svensken netop tændt for en ny serie, Designated Survivor, som vi skal prøve at se sammen. Det er STORE sager, at vi har fundet en serie, vi formentlig begge kan se. I huske vel nok, at jeg er den piveste skid mht. underholdningsgenrer ikk.

Svensken har tilmed anrettet en dejlig portion is med vaffelrør selvfølgelig, jeg har skænket en hvidtøl og der er gang i brændeovnen. Behøver jeg at sige, at 2017 er kommet ret godt fra start?

2 kommentarer

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 hurtige...