Monolog eller dialog

Wrap it up!

Jeg har spekuleret over noget. Ikke i vanvittig lang tid. Det er egentlig heller ikke så vigtigt, altså ligesom problemer ude i verdenen. Det er til gengæld underligt, og nu har jeg studset over det længe nok til, at jeg lige må råbehviske en mere eller mindre gennemtænkt mening om det.

Det handler om “wrapping”!
Det handler om at detoxe udvalgte steder på kroppen ved at putte magisk papir med diverse aktive stoffer på udvalgt sted for derefter at forsegle hele skidtet med Vitawrap!
Pyha- der sidder en Executive ovre hos Vitawrap og ånder letter op! Her troede han, at sølvpapiret havde overtaget verdensherredømmet mht. indpakning af diverse! Han havde måske allerede forberedt sin fratrædelse. Men så skete der noget. Et sted ude i verden, sad der én, måske i en ordentlig koger – hvem ved, og tænkte, det skal svedes ud!
Og lang historie kort, så er det altså, at en hulens masse kvindfolk (og måske mandfolk?), shopper nettet tyndt for homewrapping-sæt og afgifter sig flere cm tynde. Siger de! Ovenikøbet lover de noget med, at strækmærker formindskes – halleluja mine bønner til universet er hørt! Alligevel har jeg skeptisk-munden på. Den er smal.
Den er nok smal lige indtil, der popper en invitation til wrapping-party (for det findes!!!) ind i mailboxen, og så forestiller jeg mig, at jeg ikke er mange split sekunder om at svare “jeg er på vej”…

Er de nogen derude, der har svedt i Vitawrap???

Møs Blogmama

4 kommentarer

  • Mie

    Jeg har desværre heller ikke prøvet det, men hvis du bliver vært for sådan et herligt party, så står jeg øverst på listen til inviterede ! :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogmama

      Det skal jeg huske Mie 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pia Wise

      Det lyder som en plan, jeg er på… Det må prøves – åbenbart…?!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogmama

      Ja altså, måske er man bare på en eller anden måde nødt til det…?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monolog eller dialog