Godt nytår

1.1.2015

2015
Det går allerede strygende med hensyn til at holde mit ene nytårsfortsæt. Det gælder selvfølgelig det med at skrue ned for blusset!
Det er lige før, at jeg har taget hul på de næste dages slappen af, passer mig fint 🙂
Vi havde en skøn nytårsaften i fantastisk selskab. Alle mand har alle fingre og øjne i god behold, pyha! Jeg er åndssvagt bange for fyrværkeri!
Dagen i dag blev brugt på en lille Københavnertur. V tilbragte nytårsaften hos en ven og dennes familie, så han skulle samles op på halvvejen.
Jeg havde S med, og da vi var i god tid, slog vi lige et smut forbi Amalienborg for at sige godt nytår til HKH.
Der var andre, der også havde fået denne gode idé. Jeg kom så i tanker om, at hun jo skulle holde nytårskur, og det måske også forklarede de mange pressefolk, kameraer, gedigne spots och sånt.
S synes det var mega optur! Så var året skudt i gang på fornem vis.
På hjemturen slog vi et smut forbi mine forældre og søster og svoger, og skålede nytåret ind i joggintøj og cola zero.

Da vi atter rullede ind i hjembyen, var jeg af svensken varslet om aftenens menu, som ingenlunde bestod af det jeg ellers havde handlet ind til.
Næ du, der blev befalet pizza, og det var NU.
Så undertegnede drønede efter endt web-bestilling ned i den lokale Dominos (ja ja, vi tager en ekstra mavebøjning i morgen). Her stod jeg så. Bum bum bum. Sammen med 48 andre kunder + 10 medarbejdere med hektisk røde kinder og pizzadej flyvende om ørerne på dem. Fem kvarter tog det at få pizza. FEM!!!! kvarter!!!

Nu står den på “Nashville” og så må jeg hellere prøve noget af det der søvn, da arbejdet kalder i morgen 🙂

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår