Hvad er et bal på slottet...

Blogmama har rejst sig…

..fra sygesengen! 3 dage på langs måtte alle mine 164 cm befinde sig, før jeg atter kunne stå op, indtage ordentlig føde og møde verdenen igen.
PIV.
Derfor også en blogpause, da min hjerne og krop i samme periode ikke kunne overskue at både blogge og beklage sig.
Det har også betydet, at jeg har lavet en ny forventningsafstemning med V omkring fastelavnskostume. Jeg kan således konstatere, at jeg i år har købt mig til begge børns færdigsyede udklædning, og det har jeg det i øvrigt fuldstændig fint med.
Jeg har endda gjort et scoop på den ene dragt, og sparet 75%, det resulterede i, at jeg ville fejre min besparelse med at købe en dragt mere – fordi den var billig! Og helt ærligt, man kan sgu da altid bruge en Batman-dragt i str.180! Svensken blev tvunget i den, og så aldeles stærk og frygtindgydende ud. Så nu ved vi hvem der skal ud og rasle med ungerne – hahahaha!
S glæder sig som var det prom-night, og har anmodet om at komme meget tidligt i seng, så det hurtigt kan blive fredag morgen, så hun kan trække i udstyret.

Jeg kan i øvrigt allerede lugte den lille pixivinterferie der står for døren, når morgendagens arbejde er vel overstået.
Svensken har allerede råbt røv og er gået på ferie, eller jeg håber ikke han råbte røv, men ferie har han 🙂 Vi kan således nyde nogle dage sammen i vores lille familie, og jeg GLÆDER MIG.
Jeg har for en gangs skyld ikke nogle lister at gå på ferie med, det eeeeeneste jeg SKAL nå, er at få trænet. OG- for det ikke skal være løgn, har jeg “tilmeldt” mig sådan en nervepirrende challenge på Facebook. Dam dam da dam da daaaaaaaa –

Jeg skal flytte bentøjet 80 km i februar måned ved gang eller løb!
Nå, men det fede er jo at der kun er 28 dage  februar og jeg allerede har brugt 3 af disse på overhovedet ikke at bevæge mig, awesome!
Så i dag begav jeg mig forsigtigt ud og i gang, og tilbagelagde heeele 3,5 km i selskab med kæmpehunden og svensken. Jamen der var ikk et øje tørt! Jeg tror på projektet og er ærler tærler lidt flov over, at jeg ligefrem anskuer det som en “udfordring” at bevæge mig sølle 80 km. Nuvel, jeg takker til gengæld mig selv dagligt for ikke at have trykket “tilmeld” på den dersens horrible planke-challenge.. Ups, nu jeg tænker over det, tror jeg vist også jeg skal squatte mig gennem februar.. Gotta run eller squat…eller noget!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er et bal på slottet...