Når forandringens vinde blæser

Hvad er et bal på slottet…

…når man kører sin even fashion week med yngste arving herhjemme.
Jeg husker tydeligt dengang jeg ikke bevægede mig udenfor en dør, før jeg havde tjekket masken og klunset sad som det skulle.
Nøje udvalgte klædestykker blev iført og hver en tot hår skulle sidde perfekt. Hvad ville de andre kunder i bageren ellers tænke om mig!!!!!!
Overdrivelse fremmer forståelsen ikk, men jeg nærmede mig overstående skrækscenarie, og kunne aldrig driste mig til at forlade ungpigeværelset uden mascara.

I går skulle S og jeg så lige et smut ud og handle. Jeg havde arbejdet, og jeg havde nær ikke fået 2. fod ind over dørtæsklen før den 1. var på vej ned i mine elskede sweetpants (det hedder de, de sødeste og blødeste jogginbukser!!).
Da vi så skulle ud, havde jeg en farlig spændende blanding af kluns på. S havde også selv valgt tøj, og hun har en dejlig farverig stil, hun slår faktisk Anne Marie Helger med flere længder, og så er hun ikke sen til at hoppe i et par gummistøvler, når man skal hurtigt ud af døren. Så dér stod vi og var så fashion, at modeugen slet ikke ville kunne forstå det før næste sæson, og dér er vi jo videre 😉IMG_3936.JPG
Fashion week starts here!
Jeg tror muligvis, at den ro hviler over mig, når det kommer til udseende/stil och sånt, er lige dele aldersbetinget og en erkendelse af, at jeg simpelthen ikke orker at tage mig af, hvor meget streetcred jeg kan inkassere i Føtex, på legepladsen elle sågar på byens natklub!
Nå al dette så er sagt, så gider jeg jo godt lækkert tøj og fede sko – bevares!
Men jeg gider det for min egen skyld, vigtig detalje 🙂

Nu siger kalenderen 1. februar, og derfor begynder min hjerne at tænke forår. Jeg synes også jeg hørte en fugl synge her til morgen, på forårsmåden! OG jeg spottede en erantis i vores havegang, så noget sæsonskift er igang.
I dag praler solen endda også, og de smukke stråler forsøger, næsten forgæves, at oplyse vores stue. Forgæves fordi vi vidst har nydt lige lovlig godt at den mørke vintertid og ikke skænket vinduespudsning en eneste tanke!
Det bliver altså heller ikke i dag, vi får nemlig fint besøg fra hovedstaden. Min dejlige lillesøster og mine 2 vidunderlige niecer kommer til smækkys og hjemmebagte boller.

Nyd søndagen derude!

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når forandringens vinde blæser