Må man prale på andres vegne?

Byggemand-blogmama

Gisp! Bare overskriften får mine hænder til at ryste, som var jeg til eftermiddagskaffe hos Mrs. Hyacinth.
Jeg er ikke byg-selv typen, når det kommer til hammer/søm/træ-kombinationen. Nu er der bare det problem, at i vores gamle hus, mangler der en dør nede i et af kælderrummene, og det er ikke en standardmåldør, men mere en af stald-typen!
Super, der kan jeg så afsløre, at en stalddør ikke er lagervare i Bauhaus.

Så nu står mutter her, og er ved at samle mod til at fikse los problemos selv og simpelthen lige bygge den dør.
Jeg mener, hvor galt kan det gå?
Så nu vil jeg bruge lidt tid (nogle dage…) på at Google mig frem til fif og tips, der forhåbentlig kan sende mig godt på vej ud i mit selvbyggereventyr 🙂

Weekenden på matriklen har stået på oprydning = udsmidning. Jeg må konstatere, at vi snildt kunne fylde en container, sende den til en øde ø og starte et liv op dér uden at mangle noget hverken i hjemme på matriklen eller på den øde ø.

Så lige nu er jeg glad for, at jeg ikke er dybt afhængig af en serie, Pokémon Go (indrøm det bare Jer derude med Pokémonspillende børn, I spiller jo selv lidt i smug…) eller noget andet tosset, for så er det trods alt nemmere at komme i gang med projekt stalddør!

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må man prale på andres vegne?