Vi starter lige med en krammer...

Ladies night

I lørdags havde jeg en hot date med et stk. skønt kvindfolk.
Vi startede ud med  eftermiddagsthe og KAGER på The á la menthe i Rådhusstræde.
Årrrrhh hvad, dér kunne jeg med lethed spendere både tid og penge hver lørdag i stearinlysets skær og eksotisk musik i højtalerne.
Vi snuppede også aftensmaden med derfra (kan på det varmeste anbefales, SÅ lækkert) og drog videre til en anden dejlig dame og hendes søde veninde. Her nød vi vin og medbragt mad, og fandt i øvrigt først her ud af de rædsler, der havde foregået få timer forinden lige om hjørnet 🙁

Derfra drog vi til pladerelease i KB18, hvor Bells Echo spillede minikoncert og solgte plader frisk fra tryk. Her blev drukket dåseøl ved palleborde, og vi brugte et par timer på god musik og beundring af alle de unge og ferske piger, omtrent 15 år yngre end os selv, som kunne sporte make up-frit fjæs til et stort 12-tal.
Da de gamle (læs: os 3) blev trætte, tog vi hjemad. Eller det vil sige, vi snuppede lige et stop på en bar i vores nabolag, hvor Svensken spillede med trio, og nåede at høre den sidste time.

Det føltes på mange måder mærkeligt at være i hyggen på sådan en trist dag, men hygge vinder over frygt, og det var som om, at det først søndag gik sådan rigtigt op for mig, hvad der egentlig var foregået i København dagen før.

Med hensyn til Batmandragten, som en unavngiven voksen skulle iføres søndag til tøndeslagning og rasletur med unger, så blev den i dragtposen. Alle voksne på matriklen “slap”. Ungerne tog selv ud og truede sig til søde sager, imens vi nød kaffen foran brændeovnen….

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi starter lige med en krammer...