Lagkage---> a lifeplan

I dag har jeg overgået mig selv..(noget om svømmehaller)

Vågnede op til en feriedag, den startede ligesom håbet stille og roligt med nogle laaaange kopper kaffe og selvfølgelig LEGO-byggeri som varslet.
Husets yngste, menneskelige, beboer havde ytret ønske om en tur i svømmehallen, og nogen (ikke mig) havde sagt ” det var da en god og helt fantastisk idé”. Det endte til gengæld med at være mig, der måtte pakke tasken og starte det lille gule lyn og drøne i svømmeren med S. Hun ELSKER vand, som i vi er ret sikre på, at hun under vores ferie i Frankrig sidste sommer udviklede gæller og svømmehud mellem tæer!
Jeg koblede mig på hendes begejstring, men kunne kun lige knapt holde fast med fingerspidserne. Sagen er den, at jeg VIRKELIG ikke bryder mig om svømmehaller.
There I said it. Fællesbad, gnide numse med fremmede damer fordi alle børn (og voksne?) synes, at et svømmehalsbesøg er det eneste rigtige på sådan en regnfuld dag som i dag —> alt for mange i det indledende fællesbad. Gosh manner, jeg tog 3 af de dybe vejrtrækninger og kastede mig ud i det. Akustikken er også bare helt genial i sådan et omklædningsrum, og krydrer vi det med skingre damestemmer og lyse barnestemmer, jamen så har vi da et værdigt match til Danmarks Radios pigekor. Holy shizzle.
Jeg fik dog hurtigt gelejdet S igennem de 5 punkter på “badeinstruktionen” på med badedragten, som bare ikke er helt god i snittet. Den deler balderne og understreger hofte 2…hhhrmmpfff!
Efter en times leg og rutchebaneture lokker jeg S op af den store, grågrønne, grumsede Limpopo flod, jeg mener det lave, varme bassin.
images3LNIYHP9
Dette ligner nææææsten det lave, varme bassin..
Da vi så er i gang med fællesbad del 2, myldrer det pludselig ind med mennesker (dog kun hunkøn) i det i forvejen trange fællesbad.
En pige spørger sin mor “hvorfor skal vi op allerede?” hvortil mor svarer “vi skal lige skylle os, der var et lille uheld i bassinet”. Jamen jøsses folkens, hvorfor udsætter vi os selv for dette??
Jeg ved godt, at det er noget vås, men jeg kan på en måde bedre acceptere en stor skøn pool i det sydfranske. Det er nok noget med temperaturen og det faktum, at risikoen for at møde en forælder eller kollega i eva-kostume er lig 0 på de breddegrader.

S var dog svært tilfreds med dagens tur og vi sluttede af med en gedigen omgang sushi til frokost og lidt shopping. Så ingen klager herfra eller noget…

I morgen venter atter en arbejdsdag og SÅ kommer påskeferien 😀

Møs Blogmama

2 kommentarer

  • Annette

    hahahaha sejt gået når jeg virkelig ved hvor meget lidt du syntes om det. Hvilket jeg iøvrigt deler med dig!!
    Tak for endnu et hjerteligt og langt grin fra endnu et kig på din dejlige blog.
    Du skriver fantastisk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

    Hahahaha, det holder stadig 100 det indlæg. Ææælsker det og er SÅ enig 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lagkage---> a lifeplan