Noget om håndklæder & mandagsslik

Nu stopper det….

Jeg ønsker, at når jeg vågner i morgen så har jeg ikke lyst til kage, bland selv slik, 80% chokolade, juice, müslibarer (som om de var sunde, snydt som et flûte), hvidt brød, stegt flæsk, æblekage, nutella and the list goes on.

Tager en tur mere med denne kickstarter-fætter

Jovist er det overfladisk i forhold til verdensfred og godt helbred til alle, men det ønsker jeg hver dag. Dét med at ønske sig til en hverdag uden ovenstående lækkerier, det har jeg aldrig før vovet sår’n rigtigt at skrive sort på hvidt.
Men nu er det gjort.
Så nu venter jeg bare. På i morgen. Vil det sige, at jeg lige skal nå at spise en realistisk brøkdel af ovenstående inden jeg ikke kan lide det mere? Hvad skal jeg så vælge…?

Så et afsnit af House of Cards i dag, og det slog mig, at alle damerne render rundt i maaaaajet stramme, men utrooooligt flotte og klassiske kjoler. Det vil jeg også!
Men jeg orker ærlig talt ikke at trække maven ind en hel dag.. og overarmene, for kjolerne er såklart ærmeløse, kunne jeg sidst jeg tjekkede ikke trække ind/sammen/op/ned.

Så nu vil jeg på fornavn  med alle de andre, der sveder i mit træningscenter!
I en frisk kombi med min anden nye hobby, rulleskøjtning (det lyder sgu lidt fjollet..), så tror jeg, at jeg kan oparbejde et kondital, der ikke er alt for alarmerende..
GOAL —->

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om håndklæder & mandagsslik