Fridag - Fredag

Reptilhjerne og burpees…

 

 

 

Burpee-Poster-V1

Mine damer og herrer nu er vi officielt gået i gang med den sidste måneds arbejde inden sommerferien tjekker ind og melder vagtskifte.
Jeg kan ligeså godt sige det som det er –  JEG GLÆDER MIG TIL SOMMERFERIE.
Det dér med at trisse rundt i bare tæer på egen plæne og lave ingenting kan jeg absolut godt lige overskue.
Smider du et par ekstra plusgrader og vindstilhed oven i hatten, så hører du ikke et ondt ord fra mig.

Sådan en måned op til sommerferie rummer ikke så få sammenkomster i blandt andet skole- og arbejdsregi.
Jeg tæller de første 4-5 stykker, næsten alle involverer en ret til fælles buffet – jaix! Jeg er jo lige løbet tør for idéer, så sidder du og er lige ved at brænde inde med din særlige hofret til fællesbuffetten, så hit med den i kommentarfeltet – jeg kvitterer med et billede af mit ydmyge forsøg på den udvalgte…

Sommerens komme betyder også, at jeg må arbejde lidt på mor-kroppen, forstået på den måde, at når jeg nu for alvor skal ud og straffe mine rollerblades, jamen så skal jeg nok også forberede mig på et styrt eller 2.
Så jeg må ned og hilse pænt på de andre i fitness-centret, og sammen kan vi så gå i en slags fælles panik over tingenes (læs: kroppenes) tilstand. Det hjælper altid at gøre det sammen med nogle andre!
Jeg overvejer, OVERVEJER, også at skrue ned for indtag af smovseri AKA kage/slik/2.portion.. you know the drill. Dette i øvrigt stærkt inspireret af Mette-Marie, der huserer ovre på www.twinpeaks.dk.
Hun fabler noget om at gøre det i 3 uger, og jeg sad så lige kækt og tænkte, ha- det er da let (it’s not let overhovedet.. jeg kender mig og min reptilhjerne!).

Men jeg gør det sgu og smider muligvis en uge oveni således, at jeg kan fejre feriestart med én på goddawen af s’mores.
20140906-200342-72222728.jpg

For at komme sådan ordentligt i gang, vil jeg starte morgendagen ud med nogle stykker af nedenstående udemærkede øvelse, den såkaldte “Burpee”. Her ser vi dog en lidt alternativ version fremført af ingen ringere end Nick Miller fra “New Girl” (denne serie er på min all time top 3 af yndlingsserier).

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fridag - Fredag