Bloggen fylder 1 år

Ferie #2 + det løse

Bornholm har jo sindsygt mange lækre og spændende steder, som vi slet ikke nåede omkring. Hvad vi dog nåede var blandt andet Sommerfugleparken i Nexø. Det var S svært tilfreds med, omend der var pænt varmt og lugtede lidt af varm banan!!!

IMG_6654

Fine sommerfugle, som jeg ingenlunde kan huske navnene på!

Endnu et shot fra Hammershus – smukt og blæsende..

Buret inde med fin udsigt ;-)

Buret inde med fin udsigt 😉

Vi var også en tur i Joboland og fik badet, sejlet og prøvet lidt forlystelser..
Ingen billeder derfra dog……
Men I kan få et ekstra et af børnværelset på Fru Petersens café, hvor vi spiste os svimle i kage!!

Det fine børnværelse

Det fine børnværelse

Og SÅ gik turen til Sverige.
Jeg fandt det skønne, lille pensionat Onkel Enkels på booking.com, og var en anelse nervøs for om jeg var blevet web-snydt, når det kom til graden af idyl, som de fine billeder viste på deres hjemmeside. Men ak, mine bange anelser blev gjort til skamme, for da vi ankom, var det PRÆCIS som billederne lovede.. R.E.N. I.D.Y.L.

Det røde hus var vores for en dag :-)

Det røde hus var vores for en dag 🙂

Vi blev varmt modtaget af Caroline, der sammen med sin mand ejer stedet.
Hun stod simpelthen lige og var i gang med en kyllingegryde til familien Appehl, så vi indlogerede os i vores lille hus (hvor jeg snildt kunne have tilbragt 4 uger i streg), det var svenskt, det var landligt, det var tjekket og helt perfekt!

I madsalen tog vi som de eneste gæster plads ved det fine bord og indtog førnævnte fantastiske kyllingegryde, som S straks erklærede som noget af det bedste hun havde smagt i HELE SIT LIV! Store ord fra en tøs, der ellers før har proklameret, at hendes livret er fredagsslik og vandmelon!
Der var da selvfølgelig også kaffe og dessert, og den var anrettet i service, der matchede indholdets farvepalet – nej, der var sgu ikke et øje tørt!

Kaffe med mælk og rabarberkompot med vanilliecreme og cookiecrumble....

Kaffe med mælk og rabarberkompot med caramelcreme og cookiecrumble….

Vi ærgrede os lidt over, at vi kun skulle blive en nat, da vi gik aftentur rundt om landsbyens kirke og sukkede over det smukke syn de omkringliggende marker pralede med.

Men videre skulle vi lørdag morgen, da vi var i underskud af forlystelsesparker (!), og havde planer om at aflægge visit i Tosselilla, hvor Svensken slog sine folder i barndommen. Det minder meget om Sommerland Sjælland, med tivoliagtige vibes, vandland (et STORT et) og masser af plads og grønne områder.
Vi gik ind og valgte den første og bedste “karrusel”, og blev så straffet for denne kække beslutning resten af dagen, hvor vi alle, undtaget S, led af kvalme og sortnen for øjnene… Holy moly!

kanotur (uden mig, jeg blev en tøs og bakkede ud af projektet, da jeg synes kanoen sank lige lovlig meget, da jeg steg ombord!) og 1 stk. glad hest

kanotur (uden mig, jeg blev en tøs og bakkede ud af projektet, da jeg synes kanoen sank lige lovlig meget, da jeg steg ombord!) og 1 stk. glad hest

Nå, men skæbnen kom os til undsætning da vi 2 minutter efter afstigning fra førnævnte karrusel så rutchebaner, grillbarer og kæk diskomusik gå i stå.
Hele kommunen var ramt af strømnedbrud, så den næste times tid, lå vi sultne og ungerne en aaaaaaanelse utålmodige i græsset og ventede…
Det var ellers en fin dag, der sluttede med proviantering af svenske kolonialvarer, som INGEN kan leve uden (åbenbart ;-)).

Steder vi også besøgte på Bornholm, men hvor vi ærlig talt ikke har nogle hæderlige snapshots fra er Donut-bixen på Nexø-havn, som kan anbefales fordi tøsen, der ejer den, ja “tøs” – for hun er 16 år!!!!, simpelthen er så SEJ.

Billede lånt fra tv2.dk

Værftet  en skatepark/legeland/klatrepark i Nexø, hvor V fik rullet lidt krudt af og vi fik udfordret hinanden i bordtennis og pool!!!

Det føles som evigheder siden jeg havde ferie, og jeg har kun været på arbejde i 1 uge + 1 dag. JAIX!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen fylder 1 år