FERIE

Reaality bites! (så er der ferie-throwback…)

IMG_6277

Svensken og Peyk

Bum – så landede jeg lige ovre i hverdagen, dér hvor vækkeuret er sat og nogen forventer, at jeg møder op på sygehusets matrikel og laver dagens gode gerninger.
Ferie har de seneste uger været grunden til mit fravær fra blog, men eftersom denne ferie har budt på nogle ganske sprøde oplevelser, er jeg da ganske enkelt nødt til at dele lidt ud af dem i dette forum! Vi deler den lidt i bidder, ellers skal du sidde og læse her til jul..

Vi lægger som tidligere skrevet ud med arbejdsferie, og det kan sgu noget det dér med at knokle lidt for hyggen og standarden i eget hjem. Det var en sand fornøjelse at komme hjem til duften af de nyslebne gulve og gå i gang med at indrette de “nye” værelser.
Vi har prøvet at indrette den “nye” 1. sal spartansk. Det betyder jo så, at vores kælder ligner en hver hardcore hoarders drøm!
Der skal luges ud, men til gengæld er det så fedt at se, at S kan lege i timevis på sit værelse efter hun har genopdaget sit legetøj, som nu har plads til at blive taget frem eftersom kun ca. 40 % af det er kommet tilbage på værelset.

Vi var jo et smut på Bornholm, idet Svensken skulle spille med Østkyst Hustlers på Gæstgiveren i Allinge.

Cirkusværelset

Cirkusværelset

Vi indlogerede os derfor alle 4 på Gæsten og tilbragte 3 voldsomt hyggelige dage med resten af bandet og deres familier. Vi boede på Cirkusværelset og begge unger hyggede igennem med legekammerater, løbehjuls-pals og vi voksne sov middagslure, drak kaffe og velvoksne mængder Svaneke Classic (der smager åndsvagt fantastisk!!!) og holdte nogle skønne efter-fester med nattejam under åben sommerhimmel..
IMG_6156

Svensken og yours truly

Svensken og yours truly

Om jeg lige godt kunne klare en uge mere på Gæsten….JA!
Der er også bred enighed mellem min ægtemand og jeg om, at vi ikke bliver sådan helt stiktossede, hvis muligheden for et genvisit byder sig til næste år 😉

Det her bord gjorde mig GLAD (og mæt...)

Det her bord gjorde mig GLAD (og mæt…)

Dagene bød også på besøg på Fru Petersens Café, hvor vi for et øjeblik blev ramt af en gedigen kage-lammer alle 4. Selv jeg stoppede min ellers evige talestrøm og fik sgu en lille tåre i øjenkrogen over alle de smukke fade med bagværk.
Svensken og jeg aftalte hurtigt at skippe frokost, og udnytte fordelen, at vi var de voksne der bestemte, og gik durk igang med kagebuffet.
Hvorfor kan man altid spise for lidt, når der er SÅ meget GODT????

V træder strøm til elbilerne udenfor på NaturBornholm

V træder strøm til elbilerne udenfor på NaturBornholm

Høje på sukker så det snurrede i skallen, smuttede vi videre, og indtog NaturBornholm og drog på tidsrejse gennem Bornholms historie. Absolut et besøg værd!

Hammershus i modvind

Hammershus i modvind

OG jo, når vi nu boede i Allinge, måtte vi også lige op og se Hammershus, vi valgte dagen, hvor det blæste bøtten af alle, der besteg de smalle stier derop, og jeg havde ingenlunde brug for en saltvandsspray til at få mit til at sidde på den lidt strandlækre måde. Det klarede den bornholmske sidevind ganske udemærket, så det blev et kort visit.

Fik jeg ssagt at solen skinnede på solskinsøen

Fik jeg ssagt at solen skinnede på solskinsøen

Vi snupper 2. del i morgen ikk 😉

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERIE