Aaaand she's back!

Nye tider

En glad lilleskoletøs

En glad lilleskoletøs

Åååååh spændende ting sker i disse dage.
I går tog S afsked/på gensyn med sin klasse på én lilleskole, og i dag starter nye eventyr på en anden lilleskole, en del tættere på vores bopæl. For det ikke skal være løgn, er det skolen vi har drømt om, at begge vores børn skulle gå på, og det er nu, med et par omveje, blevet en realitet. Hu-freakin’-ray!
Vi stod i går morges og pyntede på gensyns-kage.

Sommerfugle-pågensyns-kagen… #2dyri1kage

Da jeg nu kigger på billedet kan jeg GODT se, at den sommerfuglekrop vi sirligt har pyntet med spiseligt kobberstøv mest af alt ligner en dræbersnegl… jeg kan godt se det.. og nu er det for sent.
Men S var lykkelig for resultatet af hendes sommerfugle-brownie 🙂

Selv starter jeg også selv op på noget lidt spændende sådan rent arbejdsmæssigt, jeg skal nemlig være med i et innovationsprojekt i vores lille kommune. I store træk handler det om at styrke samarbejdet/kommunikationen på tværs af sektorer/faggrupper, når det kommer til borgernes/patienternes forløb/plan.
Dét synes jeg er spændende. Jeg går ALTID ind for at være medvirkende til at styrke en sundkommunikation, at dette så kommer til at foregå på tværs af hele det netværk jeg til daglig arbejder i en del af er bare en giga plus!

Jeg vil fejre al denne hurlumhej med at tage i biffen med min skønne veninde og huje & heppe på “landsholdet”, når vi i aften smækker måsen i biografsædet og lader os underholde af “Sommeren 92′”
Jeg ønsker jer en overordentlig, overdrevet, optursonsdag!

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aaaand she's back!