JUL PÅ BLOGGEN #1

Jeg er en freakin’ korkprop

I det her liv, har jeg planer om at realisere de drømme, der sådan rent fysisk er mulige at realisere.
Det er benhårdt arbejde. Simpelthen.Man er nødt til at omdanne sig til en korkprop, som udfordringer (som problemer så moderne hedder nu om dage) ikke kan holde nede!
Der er nogle forhindringer på vejen, nogle af dem er sådan nogle “stillevejs-bump”, andre er deciderede afspærringer og her gælder det om, at væbne sig med tålmod og så vente på, at vejen igen er førbar.
Jeg elsker jo at blogge for alle jer skønne læsere, og jeg ønsker hele tiden at blive bedre og mere klog på, hvad der får Jer til at stoppe op her i mit lille hjørne af internettet 0g læse med.
I dag har jeg forsøgt at gøre mig lidt klogere på ovenstående, og har hørt et særdeles underholdende og givtigt oplæg af Cana Buttenschøn .

Billede lånt fra www.canabuttenschon.dk
Hun driver sin skønne blog på 3. år og I skulle gøre jer selv en tjeneste, at læse med derovre. Hun skriver om alt mellem himmel og jord, og ja også om sin dans med min yndlings Take That’ter Robbie!

Med blod på tanden og krudt i røven (pardon my french) er jeg SÅ klar til at omsætte aftenens inspiration til gode indlæg til jer.
Men først – SØVN!Imens kan I læse videre om dengang i marts sidste år, hvor jeg også fablede lidt om drømme .

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUL PÅ BLOGGEN #1