Lidt om rabat, skøjter og skam!

Slap søndag…

15591961_10154026910296135_1306751879_n

Ja, ovenstående er et faktum. Jeg tror ikke det bliver noget problem efter december med de dersens hvidtøl. Medmindre jeg hamstrer for vildt og fylder kælderen med de dersens 1,7% drømmedrikke…
Nå – glædelig 4. søndag i advent. Ad vent lige lidt, det betyder faktisk, at der er 6 dage til juleaften!! Gosh manner, når nu gaverne er på plads, hvad skal jeg så piske en stemning op over? Måske de mange liter risengrød, der så skal blive til ris a la mande til juleaften, som jeg skal koge. Det med risengrød er, at man synes det er let at lave, men det tager jo omtrent en EVIGHED!  Lidt ligesom frikadeller og lasagne.
Men, formålet er jo godt, dels er jeg virkelig fan af ris a la mande med masser af kirsebærsauce, jeg kører en slags fifty/fifty og så er det altid hyggeligt med mandelgaver og børnenes måben, når de IGEN får mandlen!! (JA, vi er sådan nogle, der portionsanretter til ungerne :-P).

Vi røg sgu også en tur mere på skøjtebanen i dag. Jeg må sige, at de 279,- som S’s skøjter kostede er godt givet ud. Hun suser rundt, hænger ud med venner og er helt ovenpå over at have knækket skøjtekoden – YES!
Jeg har indtil her kl. 21:03 haft det som om, at vi alle havde ferie, men så vækkede virkeligheden mig lige og jeg indså, at ungerne og jeg skal afsted i morgen tidlig. Svensken har ferie, så han får æren at fragte alle mand afsted i morgen tidlig 😉

Jeg har også fundet en vinder af BeWodden-konkurrencen og der er sendt tillykker og rabatkoder afsted til Laila og Malene – tak fordi I deltog!
Læs med i morgen, hvor jeg tror vi lige skal tage stille og roligt hul på menet nytårsfortsæt!!

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om rabat, skøjter og skam!