10 ting jeg slet, slet ikke er klar til

Snacken der ikke kan gå galt

Når man dribler rundt herhjemme med sygt barn, så er det oplagt med lidt tidsfordriv i køkkenet.
Jo vi husker at vaske og spritte hænder 😉
I dag har vi således bagt nogle lækre boller af hvid hvede (en lidt grov krumme) og så en af mine yndlingssnacks – hjemmelavet bounty.
De 3 ingredienser anbefales altid at have på lager, de kan holde længe, men når de først er lavet til bounty, ja så er holdbarheden ikke så lang længere, men det er mere pga. den høje smovse-faktor!!

For at lave ca.12-14 stk. skal du bruge
200 gram sød kondenseret mælk
160 gram kokosmel
150 gram god, mørk chokolade. Jeg brugte en 77%.

16667941_10154170699211135_2129790197_o

Rør den kondenserede mælk i kokos og rør indtil massen er samlet. Hvis den er for klæg, kan du tilsætte en anelse mere kokos.

Rør den kondenserede mælk i kokos og rør indtil massen er samlet. Hvis den er for klæg, kan du tilsætte en anelse mere kokos.

Form små, faste "brød" og læg på en tallerken med bagepapir.

Form små, faste “brød” og læg på en tallerken med bagepapir.

Sæt på køl i ca. 2 timer

Sæt på køl i ca. 2 timer

Smelt chokoladen over vandbad

Smelt chokoladen over vandbad

Dette er så ikke tricket, når de skal pakkes ind i chokolade, der er for meget spild og bunden forbliver bar! Til gengæld tager du 2 skeer, lægger et kokosbrød i chokoladeskålen, vender det hurtigt, så det bliver dækket af chokolade, og hiver det hurtigt op af skålen og lægges tilbage på den kolde tallerken med bagepapir. Altså skal det gå tjept, så brødet ikke smelter..

Dette er så ikke tricket, når de skal pakkes ind i chokolade, der er for meget spild og bunden forbliver bar! Til gengæld tager du 2 skeer, lægger et kokosbrød i chokoladeskålen, vender det hurtigt, så det bliver dækket af chokolade, og hiver det hurtigt op af skålen og lægges tilbage på den kolde tallerken med bagepapir. Altså skal det gå tjept, så brødet ikke smelter.. Stil på køl i en halv times tid.

Og haps - så er der serveret :-)

Og haps – så er der serveret 🙂

Læs med i morgen, hvor jeg vil give et tip til, hvad du skal bruge den resterende kondenserede mælk til 🙂

Møs Blogmama

4 kommentarer

  • Malene

    Juhuuuu, det lyder sørme godt. Vil straks købe kondenseret mælk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • latetotheparty

      Jamen Malene det er ikke bare godt, det er også nemt og så feder det ikke (tror jeg…)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yum, hjemmelavet bounty er så godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • latetotheparty

      YES og jeg havde glemt alt om denne himmelske snack, så jeg har så meget optur over at køleskabet gemmer på rigeligt af slagsen nu 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg slet, slet ikke er klar til