Fredagsbekendelser

Jeg vil ikke nå det hele

download
Det er stadig januar. Der er stadig lidt, nyt år/nye mål i luften. Derfor er der stadig også artikler overalt med “opskriften” på 10 veje til vægttab, sådan får du mere tid, følg dine drømme, nå dine mål, ny garderobe og bla bla… jeg bliver lidt træt.. eller snarere sådan tankeudmattet.
På sådan en helt almindelig mandag hos hr og fru blogmama, så ruller vi ca sådan her
kl.6.24 – åh åååååh, snooze-mesteren har slået personlig rekord, og vi er nu 24 minutter bagud i morgenens program.
Dyrene fodres af, kaffen sættes over og der smøres madpakker. En voksen i bad.
kl.6.45 – Så hugger vi om, hvem der skal have æren af at få liv i teenageren i huset.
kl.6.55 – mission-vækning er noget nær uoverkommelig, en voksen går med hund, den anden snupper styrtbad.
kl.7.05 – usammenhængende samtale med teenager. En voksen må nu vælge droppe mascara, og skrue op for pædagogen (der har lagt sig fladt ned på ryggen) i håbet om, at få den alliwl ret vigtige besked ind på lystavlen hos teenager om, at bad/mad/skole venter..
kl.7.20 – tasker lynes, 1. kop kaffe er skyllet ned, den obligatoriske “hvor er min (indsæt selv resten)”-forespørgsel forekommer fra mindst 1 person i husstanden.
kl.7.30 – teenager vælger anden kørelejlighed til skole, og 2 voksne og mindste barn ruller ud af villavejen til skole og job.
kl.8.15-15.45 – alle de voksne arbejder, alle børnene bliver klogere i skolen og fletter 100 meter fingerstrik/hænger med venner på skøjtebanen.
Kl.15.45 – De voksne styrter ud og henter børn, handler og hjem på matriklen.
kl.16.30 – kaffe nr. millard indtages.
kl.17.00 – en anderledes oplevelse forekommer – teenager laver mad! moderen render rastløs rundt, hvad gør man så imellem kl.17 og 18??
kl.18.00 – dejligt måltid indtages.
kl.19.00 – teenager og voksen tager til forældremøde, mindstebarn og voksen fikser lektier, går tur med hund, børster tænder og læser godnathistorie.
kl.20.18 – en voksen (mig) alene i stuen. Hov, der skal pakkes dansetøj til datter og sættes en vask over, med de sidste par bukser undertegnede kan passe (!).
kl.20.30 – så er opvaskemaskinen færdig, nå den tømmer åbenbart ikke sig selv.
kl.20.40 – Iiiih jeg har forsømt min blog, og jeg har sådan en skrivelyst. Men – jeg burde også lige hjemmetræne, så jeg snart kan passe mere end 1 par bukser, og har vi nu noget spændende og sundt til ungernes madpakker?, jeg kunne også lige rydde op i den der skuffe, burde jeg melde mig til yoga, jeg vil hellere træner reformer – googler “reformer i Holbæk” – vi er kun nået til zumba her vest på – pis, jeg burde også sy noget mere, jeg læser også for lidt bøger nå det var bloggen jeg kom fra…..

Pyha, er du vimmersvej, hvornår skal jeg nå alt det der med drømmene, mål, tynde lår og lækre salater?
Jeg har ingen problemer, når jeg ser mig omkring. Jeg har min fantastisk dejlige familie, både dem jeg deler adresse med, og min store skønne familie, som jeg savner og ville ønske boede i min lomme.
Jeg har også nogle helt fantastiske venner, som jeg ville ønske jeg så MEGET mere.
Jeg er rask, har et job, tag over hovedet (lidt træk i nakken ved vinduet inde i stuen, når man sidder i sofaen, så jeg lægger mig bare ned), så hvorfor har nogen ikke proppet en 3-4 tudekiks i kæften på mig før jeg har nået at skrive disse, omtrent 600 ord, ned i et blogindlæg?

Fordi nogen gange, skal man bare lige lette låget og lade dampen forsvinde. Og så skal alle de der dameblade lige tage og slappe helt af.
Jeg kan ikke nå det hele. Jeg vil ikke nå det hele. Jeg vil nå det vigtigste – det der gør mig glad og giver mig energi.

Og lige her –  på dette domæne, får jeg energi af at skrive til, om og med jer læsere.
Det vil jeg endnu mere af 🙂

Møs Blogmama

2 kommentarer

  • Annette

    Hvor kan jeg følge dig og helt sikkert en hel masse børnefamilier er i samme båd.
    Godt at lette låget og så huske også at gøre det der fylder en med energi til at klare det der skal klares.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • latetotheparty

      Ja jeg tænker, at vi til tider er mange, der bliver lidt trætte i kanten 😉 Vi letter låget, og så venter en ny dag 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsbekendelser