Sjæl & Vise

Når man ikke er til Elle Style Awards..

Ja så luger man eksempelvis i et forsømt bed i haven, imens man bilder sig ind, at det er superfedt fordi jorden er blød og fugtig efter et ordentligt regnskyl!
Gu’ er det da ej fedt i forhold til at klæde sig i et drøn af en kjole og lidt farve på trutmunden og så i øvrigt dulle igennem til årets Elle Style Awards.
Men så udnytter jeg pladsen her i blogland, imens alle de andre bloggere er på instagram og smider selfies af dem selv og noget Moët-pagne på i stride strømme.

Dagene er gået og jeg har ikke fået skrevet her, men det er også fordi jeg vil undlade at skrive aaaalt for meget om kogevask og havearbejde. Man skulle nødigt gentage sig selv, så hvis du vil læse om mine færdigheder ovre i havearbejdsafdelingen så læs her —>
indlæg om have…

I fredags fik vi fejret V’s kammerat, der blev konfirmeret. Skøn og hyggelig fest, og da jeg cyklede hjem, lød en masse musik, latter, snakken og hujen fra haverne omkring, hvor vi bor, og hvor en masse andre konfirmander blev fejret – så hyggeligt 🙂
Begge unger forlod os i weekenden, da de havde planer om overnatning hos ven og momserne, så Svensken og jeg fik lige holdt lidt i hånd, gået ture og snakket uforstyrret i mere end 3 minutter som vanligt 😛

Med så meget tid til overs fik jeg også lige tid til at suse ud og købe nye stole til spisestuen, sat spisestuemøbler til salg og gået i gang med den umulige opgave at opstøve et brugt Hay Loop Stand bord til en overkommelig pris… Jaix manner!
Men så er der jo et lille projekt til mutti her og det et nu ikke så tosset endda..

I morgen venter en altid spændende opgave med et lille foredrag/oplæg for en masse lægesekretærelever om videreuddannelse indenfor vores fag. Jeg holder det sammen med min veninde/kollega, som jeg har læst både til lægesekretær og sundhedskommunom med og det er altid fedt at få lov til at inspirere andre til at efteruddanne sig 😀

Nu vil jeg kaste mig i armene på min pude, eller det ville være for mærkeligt hvis den havde arme, faktisk temmelig creepy tanke. Jeg går bare helt almindeligt i seng nu.
Sov godt og drøm om alle de muligheder morgendagen byder på!

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjæl & Vise