Hvirvelvind i det lille hjem..

Dressgate, Friyay og en weekend med det hele

dress

Denne kjole har natten over holdt alt for mennesker beskæftiget med at dreje skærme på samtlige af deres elektroniske dimser for at finde ud af, om denne kjole er blå/sort eller hvid/guld. Det hele startede HER hvor en fortvivlet Tumblr-bruger var uenig med sine venner om farven på denne kjole!
Tænk engang, det bruges der simpelthen tid på at diskutere, og i en sådan grad, at store nyhedsbureauer hopper på vognen og så kører #dressgate2015 ellers!
Ja, nu brugte jeg også spalteplads på tosseriet, men mest for at fortælle jer, at kjolen ER blå/sort og det kan ikke diskuteres…eller?

Guys & dolls vi må ikke glemme hyggen og det faktum, at fredag er her og den skal nydes i lige så høj grad som den weekend der følger!
Jeg skal nyde den med min familie og fantastiske venner!

Nogle af jer har efterspurgt billeder af vores nyindrettede stue, det kommer det kommer, jeg synes bare, at det er på sin plads at få et nyt sofabord først – så jeg satser på at finde et her i weekenden 😀 (wish me luck, for det er edderfløjteme ikke nogen nem opgave! – jeg er åbenbart kræsen, når det kommer til sofaborde…).

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvirvelvind i det lille hjem..