Snacken der ikke kan gå galt
Når man dribler rundt herhjemme med sygt barn, så er det oplagt med lidt tidsfordriv i køkkenet.
Jo vi husker at vaske og spritte hænder 😉
I dag har vi således bagt nogle lækre boller af hvid hvede (en lidt grov krumme) og så en af mine yndlingssnacks – hjemmelavet bounty.
De 3 ingredienser anbefales altid at have på lager, de kan holde længe, men når de først er lavet til bounty, ja så er holdbarheden ikke så lang længere, men det er mere pga. den høje smovse-faktor!!
For at lave ca.12-14 stk. skal du bruge
200 gram sød kondenseret mælk
160 gram kokosmel
150 gram god, mørk chokolade. Jeg brugte en 77%.
Læs med i morgen, hvor jeg vil give et tip til, hvad du skal bruge den resterende kondenserede mælk til 🙂
Møs Blogmama
Juhuuuu, det lyder sørme godt. Vil straks købe kondenseret mælk