WHAT!!!!

Har du mødt en kalorie

du ikke kunne lide?
Det har jeg nemlig ikke.. og det er ved at være et problem!
I dag har jeg nemlig spist en af de dersens franske vafler, dem der drysser lidt I ved, og enten er det MEGA lang tid siden jeg har fået en, eller også var det min første.
Jeg har altid tænkt, at de så lidt for franske ud til mig, men i dag nåede jeg ikke engang at danne en tanke, før tænderne havde omringet hjælpeløs vaffel – og væk var den!
Jeg tror nok, at det var den sidste kage jeg manglede at smage, før jeg nu kan sige, at jeg kan lide ALT! (stort set… du sidder nok og tænker på en eller anden obskur kage, som kun bages i jeres familie, når det er fuldmåne, et ulige årstal og Danmark har kvalificeret sig til EM i herrehåndbold. Jamen den kan I så have for jer selv..men udover den…I ved, hvor jeg vil hen).

I dag har jeg været i aftenvagt, og på sådan en vagt skal der altså nogle gange noget krudt til at holde maskineriet i gang. Der slår skyr bare ikke til. punktum.
Så der blev kylet nogle kalorier dyrekt i løgneren – og her sidder jeg og fortryder så ret meget faktisk!
Måske jeg skulle til at anvende min lille app-ven, Lifesum, for en kort periode bare. Den er jo skingrende effektiv, når det kommer til at minde mig om, at hvis jeg spiser 5 franske vafler, så er jeg faktisk godt kørende kcal-mæssigt et døgns tid.
Den fatter så ikke, at de ikke mætter en skid, så man er nødt til at spise noget “pleaser”-mad, så bli’r app’en glad.

Problemet er bare, jo jo nu kommer alle undskyldningerne, at jeg skal på temadage med mine absolut dejlige kollegaer i denne uge. Jeg har meldt mig ind i arrangementsgruppen, så er jeg jo sikker på, at vi får sat en masse mellemmåltider på dagsordenen!
Nå, men hvis man bare får det gjort et par dage, så er de jo ikke spildte (læs: så kan jeg smovse IGENNEM på temadage – wiiiiiiin).

Hvis I nu sidder inde med en anden god idé til at få overblik over ens kalorieindtag/sammensætning, så er jeg ikke sen til at læse en kommentar og måske endda kaste mig ud i et forsøg..

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT!!!!