Vinder af give away

WHAT!!!!

vaterpas
Kl.7.45. vaklede jeg ud af min varme seng, havde faktisk det man kan kalde; pænt travlt!
Det kunne min krop så ikke tage sig af, så alt foregik i slowmotion.
Kl.8.32. Kørte den lille gule dyt mod træningscentret, hvor den skulle stå på børnefit og træning af træt mor-kroppis! (min bagdel har nu knyttet sig så stærkt til siderne på mine lår, så jeg i profil rent faktisk kan anvendes som et mobilt vaterpas…).
Kl.9.57. Gul bil drøner hjem og der byttes lidt mht. medpassagerer, da V skulle til sin første gudstjeneste/konfirmationsforberedelse. HOLY MOLY er vist kun passende at sige her. Det ramte mig alligevel, at jeg selv nu har et langbenet hyl af en søn, der 20 år efter min egen konfirmation, starter de spæde forberedelser på indlæring af remser om gud etc.
Kl.10.45. Hjem og høre lidt om mandens spillejob, en stille kop kaffe og ro på.
Kl.10.48. (ja vi nåede ikke så langt i snakken….) Smilla bedyrer, at hun nu kan læse og læser en bog højt for svensken og jeg. Vi sidder med kæberne om anklerne og glæder os over, at vi har en datter, der har knækket læsekoden, og kan li’ det stads med bøger och sånt!

Det var altså en formiddag, der lagde bunden til en rigtig dejlig søndag 🙂
Nu er vores store dreng hjemvendt fra kirke og frisk, ung, præstedame, og der er endnu en gang ro i lejren.

Må altså lige takke endnu en gang for jeres interesse omkring gårsdagens give away, den var overvældende. Jeg er så glad for, at I rent faktisk gider at læse med.

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af give away