Crazy Cat Lady

IKEA – jo sgu’

    dias1

LACK bord HYFS bokse PS spejl Hönefoss spejl Balancebænk

Min dejlige søster tippede mig lige om, at der var landet en IKEA-klassiker i pastelfarver!
Det gode gamle LACK-bord kan nu også fås i lysegrøn og sart pink. JOW TAK LACK!
Er jo igang med at udtænke redekorering af børneværelser, og mon ikke der smutter noget pastel ind. Jeg var jo selv barn i 80’erne, og jeg husker da tydeligt at være svøbt i disse sarte nuancer, de kan noget.
Nuvel, nu sad jeg lige og surfede rundt på www.ikea.dk og så faldt jeg altså over andre fine sager. Vores hus er småt, det betyder også ultrasmå børneværelser, med skråvægge. Så jeg tænker, at der skal snydes, så de mærkes og syner større, og her kommer spejlene ind i billedet.
Balancestangen kan nok ikke helt mases ind, men til gengæld kan den være på terrassen, og her forestiller jeg mig, at både unger og voksne kan få timer til at gå med diverse balanceudfordringer 🙂
Opbevaringsboksene er bare lækre, og jeg elsker små bokse til krims krams (hvilket udgør 75% af indboet på matriklen!!!).

Jeg mangler stadig lidt inputs fra jer mht indretning af værelser med skråvæg, kom til tasterne, jeg ved, at I sidder og brænder inde med nogle superb idéer!!! smid en kommentar

Forresten, alt er vel med tigermissen, der stadig ikke har fået et navn.  Men han er sød, og modigere for hver time, der går. Jeg spår, at I kommer til at høre meget mere om ham og kæmpehunden i fremtiden.

Dette indlæg indeholder ingen affiliate links

 

Møs Blogmama

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Har du noget på hjerte - så SKRIV!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crazy Cat Lady